hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland

hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland

En junk bil er et køretøj , der er blevet beskadiget over 75 % af markedsværdien . Det kunne være resultatet af en ulykke , oversvømmelse , brand eller hærværk . Hvis du bor i staten Maryland , der er et par trin, du skal tage for at slippe af køretøjet
1 .
afgøre, om du har titlen for bilen . Titlen vil hjælpe dig med at sælge din bil hurtigere . Dette er forudsat at den pågældende bil er ejet af dig . Men når et køretøj har været alt , bilen er ikke længere betragtes som betjenes , og du skal ansøge om en " bjærgning certifikat . "
2 .
Gå til din lokale Maryland DMV . Medbring din titel , registrering og ulykke rapport (hvis relevant ) .
3 .
Pick en "Ansøgning om Salvage Certifikat /Owner Retention " på din lokale Maryland DMV eller gennem deres officielle hjemmeside ( se ressourcer ) . Udfyld formularen, og se en DMV ekspedient . Du bliver nødt til at betale en $ 20 gebyr for at få denne behandlet . Certifikatet vil blive sendt til dig i et par uger .
4 .
Sælg din junk bil . Når du har bjærgning certifikat , kan du slippe af med din bil . Gå til din lokale bjærgning /junk bilforhandleren med køretøjet og DMV dokumentation . Forventer ikke en masse penge . En bjærgning /junk køretøj kan bruges til dele, hvis skaden er for svær .

gode råd og advarsler


 • Hvis din bil er forsikret , kan du tillade anprisninger justeringsanordninger at overtage bilen og sælge ud af din bil til en bjærgning selskab for dig . Stedet for at sælge din junk bil til en bjærgning forhandler , kvit få af det selv ved at sælge ud på eBay eller gennem en lokal avis annonce . Du kan også donere den til en junk bil fjernelse organisation , der vil sælge den og give overskuddet til velgørende formål .
 • Hvis din bil var i alt , før du har betalt dine auto lån , vil du ikke være i besiddelse af titlen . I dette tilfælde kan du ikke sælge bilen . Forsikringsselskabet vil håndtere det i denne situation . Enhver parkeringsbilletter du i øjeblikket har , er stadig gyldig, selv om din bil er i alt . Du er ikke ansvarsfri , selv om du sælger bilen med en bjærgning certifikat .


 • Relaterede artikler


  blanketter, der kræves for at sælge en bil
  hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
  hvordan man kan sælge en bil i Maryland
  hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
  hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
  hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
  hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån