hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån

hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån

Sælge et køretøj er en nem proces , især med fremkomsten af hurtige , effektive teknologi som Internettet . Men hvis du har en pant ( aka et lån ) mod dit køretøj , processen er en smule tricky . Inden du indtaster en juridisk transaktion, der involverer din bil , skal du sørge for fuldt ud at forstå din bil lån og tilbagebetalingen pakken

Du skal bruge: .
Truck
Lån Papirarbejde .


1 .
Bestem udestående saldo på køretøjet lånet . Hvis det er muligt , skal du kontakte din långiver eller bank og få en payoff beløb på køretøjet for at få en præcis idé om balance . En payoff balance bør omfatte en endelig sum , en god hjælp dato og en dagpenge . Review køretøj lånedokumenter . Kig efter eventuelle papirarbejde , der siger " forudbetaling sanktion . " Hvis du har en forudbetaling sanktion , kan du står over for et gebyr for at tilbagebetale lånet før tiden, afhængigt af hvor du befinder dig i forfaldsplanen for lånet . Genoverveje sælge bilen , hvis du har en forudbetaling sanktion .
2 .
Bestem værdien af køretøjet . Sammenlign værdien af køretøjet mod det udestående lån på køretøjet . Hvis det lånte beløb er større end værdien af køretøjet , skal du gense dine muligheder . Men hvis lånet beløb er mindre end værdien af køretøjet, kan du fortsætte med salget . Reklamere for bilen i udvalgte klassificeret forretningerne-både print og online . Finde en køber villig til at betale værdien af bilen eller større end værdien. Forhandle med køberen at nå frem til et kompromis , der stadig er en sum større end din saldo på lånet .
3 .
betale din långiver med provenuet fra salget. Du vil ikke længere være forpligtet til lånet , og pant vil blive frigivet fra køretøjet . Overførslen af titel og registrering bør behandles efter denne transaktion som den nye ejer ikke vil være forpligtet til at dit lån .
4 .
Hvis dit køretøj er mindre værd end værdien af køretøjet , skal du kontakte din långiver . Nogle långivere er villige til at genforhandle billån , hvis det betyder at holde forretning eller undgå misligholdende forbrugere . Du kan også prøve at refinansiere køretøjet , men dette vil kun hjælpe med betalingerne , ikke med det lånte beløb . Du kan også lave større betalinger på køretøjet, og derved reducere lånebeløbet , indtil den er mindre end værdien af køretøjet .
5 .
Husk, at du kan sælge en bil , hvis du er " på hovedet ", eller når lånet overstiger værdien af bilen , men du vil stadig skylde långiveren eller banken forskellen mellem salgsprisen og det lånte beløb .


Relaterede artikler


hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
hvordan man kan sælge en bil i Maryland