Maryland bil titel lov

Maryland bil titel lov

Maryland State lov kræver, at alle køretøjer titlen og registreret , om de biler købes nyt eller brugt . Bil titler er også juridisk bevis for køretøjets ejer , som også kan potentielt beskytte den person eller det firma , der virkelig ejer køretøjet

Generelt Vehicle vipning krav

Du er lovligt titel en ny eller brugt bil i Maryland , skal forbrugeren bevise , hvem der ejer køretøjet . dette kunne være et finansieringsselskab eller en person, hvis køretøjet blev købt på forhånd , uden at en finansiel aftale . Under Maryland stat bil titel ret, skal den enkelte at registrere bilen viser også tegn på køretøjet købsprisen .

Lienholder Information

Hvis et finansieringsselskab eller en anden person eller virksomhed har en pant mod bilen , skal den person registrering køretøjet skal indsende fulde navn , adresse og andre oplysninger om den anden parts retlige interesse i bilen .

når et køretøj lån er fuldt indbetalt

Hvis du helt betale dit køretøj lån , skal lienholder indsende en underskrevet brev til Maryland Motor Vehicle Administration om, at du nu er eneejer af bilen .

kilometertaelleraflaesninger Krav

Den tidligere ejer af et køretøj skal give en præcis opgørelse over antallet af miles placeres på køretøjet i henhold til Maryland Motor Vehicle Administration . Undlod at give sandfærdige oplysninger om et køretøjs kilometertal historie er en krænkelse af statens titler lov .

forsikringskrav

Du kan ikke titlen et motorkøretøj i Maryland uden at holde en ansvarsforsikring på bilen , i henhold til Maryland Motor Køretøj Administration .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
billigste måde at transportere bilen langrend
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
hvordan du tilmelder en Maryland auto titel
Hvordan får jeg min bil titel fra Maryland online ?
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt
hvordan man skriver bilannoncer
hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån