billigste måde at transportere bilen langrend

billigste måde at transportere bilen langrend

Der er tidspunkter, hvor du brug for at få en bil fra en tilstand til en anden . Måske er det en del af en cross -country flytte , eller måske har du købt eller solgt en bil ud af staten . Der er flere metoder til at transportere et køretøj , og de unikke forhold og finansielle oplysninger om hver at gøre alt mulighed værd at overveje

Bil Transport Basics

Selvom der er flere metoder til forsendelse eller transport af et køretøj , er der ingen enkle svar , at der er den bedste eller billigste . At køre en bil selv hele staten linje kan være billigere end at ansætte en professionel service , mens transporten virksomheder er ofte mere overkommelige for kyst -til-kyst skibsfart .

Penge kan ikke være den eneste overvejelse . Hvad man sparer i penge kan gå tabt i tid og besvær . Garantier for sikker levering kan komme på ekstra regning og ekstra papirarbejde .

Gør det selv

Den mest ligefremme løsning er at transportere køretøjet selv . Kørslen af køretøjerne fra punkt A til punkt B , og derefter vende tilbage med bus , vil koste dig kun gas og busbillet . Det kræver kun lidt eller ingen papirarbejde , sikrer, at du vil vide , når køretøjet ankommer og eliminerer behovet for at finde og koordinere med en bil transport . Til kortere ture på en dag eller to , er denne mulighed normalt ideal .

En variation af dette er at trække bilen med en bil, trailer eller på en flad-seng lastbil . Dette også vil kræve tid til at køre til destinationen , men eliminerer ekstra kilometertal og slid-og tåre på køretøjet , der ville være tilføjet fra drevet . Denne indstilling virker specielt godt , når en del af en cross -country flytte . Du kan leje bil trailere gennem U-Haul og andre udlejningsselskaber til rimelige priser .

Lej en Driver

Hvis du ikke ønsker at gøre drevet selv , leje en betroet bekendtskab til at køre bilen . Ud over udgifterne til gas og hjemrejse , vil du også nødt til at kompensere for denne person for sin tid . Det er dyrere end kørsel selv , men det sparer dig også fra at bruge dagen på vejen . Som med kørsel selv , er denne indstilling mest overkommelige for kortere rejser .

Brug Professional Transport

Leje en professionel service til transport af bilen kan være den mest bekvemme og sikre måde at sende et køretøj . Det er også den billigste rute , når shipping en bil kyst -til-kyst . Nogle virksomheder vil transportere bilen på en speciel bil, trailer , mens andre kan skibet køretøjet via toget . Legitim trafikselskaber bør være både limes og forsikret , og vil kræve en inspektion og en konnossement inden levering.

For at finde et velrenommeret transport selskab , spørge folk, der kender bedst , såsom køretøjer forhandlere , biludlejningsselskaber og bekendte , der har afsendt køretøjer . Når du har fundet en virksomhed med et godt ry og rimelige priser, bør agenten kunne nemt gå dig gennem alle papirarbejde og forsikringsordninger .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
billigste måde at transportere bilen langrend
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man skriver bilannoncer
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån