blanketter, der kræves for at sælge en bil

blanketter, der kræves for at sælge en bil

Med den rette forskning og forberedelse , kan du sælge din bil selv . Saml al nødvendig dokumentation forud for den officielle overdragelse af et køretøj , og sikre, at alle nødvendige formularer er underskrevet og dateret korrekt for at forebygge eventuelle fremtidige problemer som følge af den nye køber , såsom trafik billetter eller ulykker . Sørg for at tjekke med din lokale motorkøretøjer kontor som varierer fra stat

Vehicle Titel

Certificering af afsnit er juridisk bevis for ejerskab og bør overføres til køber . Sikre, at eventuelle pant indehavere er blevet fjernet .

Bill of Sale

En Bill of Sale omfatter bilens år , mærke og model , købers og sælgers navne og underskrifter , køretøjets identifikationsnummer ( VIN ) , købsprisen og kilometertæller læsning . Du skal udfylde denne formular til lovligt at overdrage rettigheder af køretøjet til køber .

Smog og Emissioner certificering

I et forsøg på at opretholde klare luft , nogle stater kræver sælgere til at give smog og emissioner kontrol af køretøjer , der opfylder visse betingelser , ofte er baseret på året , mærke og model .

Meddelelse om biler solgt

Meddelelsen af biler solgt kræves i nogle stater og giver beskyttelse, indtil der overdragelse af ejendomsretten er færdig .

Vehicle Historie rapport

købe en bil Historie rapport at demonstrere en solide registrering af vedligeholdelse og reparationer , og forhandle en bedre pris for din bil .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån