hvordan man kan sælge en bil langdistance

hvordan man kan sælge en bil langdistance

Sælger en bil kan være en vanskelig og frustrerende proces og endnu mere , så hvis sælger det over lange afstande . Det betyder at have til at rumme en køber , der ikke har haft fordel af personligt at inspicere bilen inden du gør et tilbud .
Sælgeren skal først sætte sig i en købers sindsstemning . Har bilen i sellable tilstand , blive uddannet med hensyn til mærke og model , kender kilometertal og bilens brændstoføkonomi og være i stand til at give kvitteringer for eventuelle reparationer er foretaget i bilen
1 .
få bilen tjekket af en mekaniker . Nogen problemer med en bil , uanset hvor lille , kan være forskellen mellem at sælge det til en merpris eller en reduceret pris . Bælter , slanger , og alle systemer bør kontrolleres og eventuelle problemer fast (dette omfatter dæk og vinduesviskere ) . Derudover bør alle kosmetiske problemer ( såsom ridser og buler ) ligeledes blive repareret .
2 .
Har suget bilen , vasket , vokset , og detaljeret . Biler sælges på grundlag af ikke blot hvordan de udfører mekanisk , men deres generelle tilstand og udseende . Tage bilen til din lokale Detailer og få dem klar det for sellable tilstand . De vil støvsuge interiør , vask og voks ydre , og polere inde og ude . Et godt detaljeret bil vil stige en købers motivation .
3 .
Foto bilen . En foretrække placering for at fotografere et køretøj til salg er i en park eller imod indstillinger , der supplerer det køretøj ( for eksempel en lastbil eller Jeep på en strand eller i en ørken indstilling eller en luksusbil foran en opskalere hotel eller restaurant ) . Billeder bør tages hensyn til alle udvendige sider og hele interiør (herunder close- ups af kilometerstand) .
4 .
Reklame bilen til salg . Der er flere hjemmesider , der vil tillade dig at sende din bil til salg annonce for frie og andre betalings-for-reklamer hjemmesider ( se Referencer ) . Medtage i annoncen specifikke oplysninger om salg til en lang distance køber ( såsom at have kontanter i hånden , når du tager i besiddelse , eller når 10 hverdage for en check , postanvisning eller bankcheck at rydde eller tid for en bankoverførsel til indlæg ) .
5 .
Kvalificer køberen . Disse købere , som er villige til at rejse ud som store perspektiver , men de kan også være at forsøge at begå et fupnummer . Interesserede købere skal kunne give din bank et Letter of Credit , før du tager besiddelse --- en LOC vil garantere dig er betalt for køretøjet , uanset køberens evne til at betale .

gode råd og advarsler


 • Har en CarFax rapporten til rådighed for at sende for potentielle købere på anmodning .
 • Annuller nogen forsikring på køretøjet samme dag bilen er leveret , eller køber overtager således ikke at være ansvarlig for eventuelle skader i tilfælde af en ulykke .
 • Må ikke overdrage titlen indtil checken eller Letter of Credit har ryddet din bank .
 • lange afstande køber skal gøre alle arrangementer og betalinger for levering af bilen .


 • Relaterede artikler


  Maryland bil titel lov
  hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
  hvordan man får en lånebil titel
  Hvordan får jeg min bil titel fra Maryland online ?
  billigste måde at transportere bilen langrend
  hvordan man kan sælge din bil , og få prisforlangende
  hvordan man kan sælge en bil langdistance
  hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
  hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
  hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt