Hvordan kan jeg donere en bil i Long Island , NY ?

Hvordan kan jeg donere en bil i Long Island , NY ?

I større New York -området , som omfatter Long Island , en række velgørende organisationer står klar til at acceptere din doneret bil . Faktisk vil de fleste af disse institutioner kommer til dit hus , afhente din bil gratis og giver en kvittering , som du kan bruge til skattemæssige formål. For at fremskynde processen , har din titel klar , og hvis din bil ikke er i køreklar stand , træffe særlige aftaler med de velgørende institutioner , så de kan komme udstyret til at trække det
1 .
Ring på Aktiveret ministerierne på 866-748-1928 . Aktiveret ministerier er en nonprofit organisation, der er klassificeret med IRS som en 501 ( c ) 3 velgørende institution , og enhver form for donation , du foretager dem er fradragsberettigede . Velgørenhed proklamerer , at det vil afhente enhver bil i enhver tilstand , og selv acceptere køretøjer uden en titel . Pas dog, at du vil blive bedt om at bevise, at du ejer bilen og har ret til at donere det, hvis du ikke har titlen .
2 .
Udfyld formularen på Breast Cancer Survivors velgørenhed bil donation program hjemmeside eller ringe til dem på 800-648-1902 . Organisationen er en certificeret velgørenhed , og vil udstede en kvittering for at sikre, at din donation er fradragsberettiget . Hvis du har relaterede emner såsom en RV , trailer eller tungt udstyr , kan du donere disse også , og alt kan hentes op fra dit kontor eller hjem uden omkostninger for dig . Organisationen bekæmper brystkræft og bruger 92 procent af de donerede midler til patientpleje , med kun 8 procent går til administrative omkostninger .
3 .
Ring 877-527-7454 ( eller 877KARS4KIDS ) til at donere din bil og få et hotel voucher . Ud over de sædvanlige gratis pick -up og en kvittering , der gør din donation fradragsberettigede , også denne velgørenhed giver en kupon til 2 nat og 3 dage på et hotel , hvor du kan vælge blandt 40 deltagende resorts . Kars 4 Kids er en landsdækkende organisation, der yder støtte til uddannelsesmæssige, materielle og åndelige behov hos dårligt stillede børn . Velgørenhed også hurtigt pick-ups og vil komme til dig i løbet af 24 til 72 timer .


Relaterede artikler


Hvordan får jeg min bil titel fra Maryland online ?
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man får en bil auktion licens i Atlanta , Georgia
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
hvordan man får en lånebil titel
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man kan sælge din bil , og få prisforlangende
Hvordan kan jeg donere en bil i Long Island , NY ?