hvad der sker når vandet er blandet med gas ?

hvad der sker når vandet er blandet med gas ?

Densitet af vand og gas

Først er det vigtigt at forstå det grundlæggende i tæthed , når du forsøger at finde ud af , hvad der vil ske , når du blander vand og gas . Et tættere stof er tungere , så det vil trække ned i bunden af en mindre tæt stof . For eksempel er helium mindre tæt end luft , hvilket er grunden til det forsøg på at flyde over luften . Densiteten af vand i flydende form ved stuetemperatur er ca 980 kg pr kubikmeter . Tætheden af gas er ca 720 kg pr kubikmeter . Så gas er lettere ( mindre tæt ) end vand .

Når de to " Mix "

På grund af de forskellige massefylder af vand og gas , blanding kan ikke forekomme . Så snart du tilføjer vand til en tank benzin , vil alt vandet bilægge til bunden af tanken . Jo lysere benzin vil flyde ovenpå . Du får den samme virkning , som du ville få , når man blander olie med vand . Så før du forsøger at blande vandet med din gas at gøre det " stræk " billede en lagdeling effekt . Du vil blive såre din bil mere end at hjælpe .

potentielle negative virkninger

Blanding af vand med gas , kan forårsage alvorlige problemer for din bil . Den gas på toppen , kan løbe gennem dit system normalt for en kort periode , og din bil vil køre som normalt.

Det vil sige, indtil den gas på toppen løber ud . Så snart vandet i bunden af tanken begynder at blive skubbet gennem brændstofledninger og ind i brændstofpumpen , vil bilen have startproblemer . Faktisk sandsynligvis din bil ikke vil starte, og du bliver nødt til at bruge flere hundrede eller mere for at få de faste problemet og den fjernede vand . Vand er ikke brandfarligt og kan ikke fyre op en motor som gas gør .

Også vand fryser om vinteren . Så du kan ende op med en blok af is i din tank , hvis du tilføjer vand til din gas . Hvis vandet eller anden måde kommer ind i brændstof linjer, vil det fryse og blokere enhver gas i at komme igennem. Dit brændstof system kan blive ødelagt .

En lille mængde vand i en gasbeholder er sandsynligvis ikke forårsage en katastrofal problem , men bør undgås . Vær sikker på at sætte hætten fast på din gas tank , når du er færdig pumpe , og ikke gas op i regnen , medmindre du er på en overdækket station .


Relaterede artikler


hvad der sker når vandet er blandet med gas ?
Hvordan kan jeg donere en bil i Long Island , NY ?
hvordan man kan kassere en bil i tyskland
ulemperne ved bilen titel lån
Hvordan sælger jeg et køretøj , der har et lån ?
hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
hvordan man kan holde brændstofpriserne lave landsdækkende
hvordan man kan sælge en bil langdistance
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
hvordan man får en bil auktion licens i Atlanta , Georgia