hvordan man kan holde brændstofpriserne lave landsdækkende

hvordan man kan holde brændstofpriserne lave landsdækkende

Brændstofpriserne har fladet ud en smule , og folk der endelig begynder at føle en vis lettelse af høje priser på pumpen . Så nu er ikke tidspunktet til at øge efterspørgslen efter brændstof . Husk din grundlæggende ret i økonomi : Mere efterspørgsel=mindre udbud=højere priser . Med dette in mente bør vi alle fortsætte med at drage fordel af lavere gaspriser ved at kræve mindre brændstof
1
Udnyt . af samkørsel . Jo flere mennesker jo bedre . Der er mange fordele ved at køre sammen . Ikke alene hjælpe med at holde nede efterspørgslen efter brændstof , men nogle større byer har HOV baner , der kan udnyttes , hvis du skal køre på en stor motorvej . Spørg omkring dit kontor . Find ud af hvilke medarbejdere der er på din rute og drage fordel af denne mulighed .
2 .
Hvis dit job er tæt nok på hjemmet , ride en cykel eller gå en sikker vej til arbejde . Ikke blot vil du spare på brændstof omkostninger, men du vil blive forbedre dit helbred som godt . Hverve en ven eller kollega , der måtte leve i nærheden til at gå med dig .
3 .
Hvis du allerede ejer en motorcykel , drage fordel af det . Ikke alene er det meget billigere at fylde en tank , brændstof holder meget længere . Nogle motorcykler kan få op til 50 km /h . Med varmere vejr forude på blot et par måneder , ridning en motorcykel er en god mulighed .
4 .
Planlæg dine indkøb ekspeditioner før tid og forsøge at skyde for en tur en uge til byen . Endnu bedre , skyde til en rejse en måned . Sidstnævnte mulighed vil kræve nogle alvorlige fremsyn . Køb dine dagligvarer , tøj og andre genstande alle i samme tur . Jo mindre tid du tilbringer i bilen , jo mindre efterspørgsel efter brændstof , jo mere mængden af brændstof, vi vil have , hjælper at holde priserne nede .


Relaterede artikler


hvordan du tilmelder en Maryland auto titel
hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt
hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man kan kassere en bil i tyskland
hvordan man kan sælge en bil i Maryland
hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
hvordan man skriver bilannoncer
Hvordan sælger jeg et køretøj , der har et lån ?