hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån

hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån

Selv hvis dit køretøj har en negativ egenkapital , kan du stadig handel ud af det eller sælge det . Du bliver nødt til at sætte penge ned , hvis sælger privat . Hvis du bruger en forhandler , kan du muligt undgå penge ned , hvis du køber et andet køretøj , som har væsentlig rabatter eller incitamenter til at hjælpe med din negativ egenkapital . Du kan muligvis rulle nogen ekstra penge skylder på din bil til et nyt lån , hvis du har gode kreditværdighed

Du skal bruge: .
Telefon
Computer og internet .


1 .
Ring eller besøg din finansiering institution til at bestemme din payoff beløb . Spørg banken repræsentant for en 10- dag til 30-dages payoff beløb for at sikre, at det beløb inkluderer dagpenge , eller interesse tilføjet dagligt . Du kan også spørge dagpenge beløb og figur matematik selv på det tidspunkt, dit køretøj er solgt .
2 .
Søg populære internet guider at afgøre, hvad din bil er værd , enten for handel -in eller privat salg ( se Resources ) . Søg ikke kun en guide . Prøv at søge i flere , som værdier varierer afhængigt af vejledning . Også besøge en boghandel for at se gennem guidebøger at autoforhandlere brug . Du kan finde disse bøger i den automotive del af butikken , bøgerne er som regel i lommeformat
3
Bestem kontante beløb, der kræves for at komme ud af din bil . . For eksempel, hvis du din bil er værd $ 10. 000 og stadig skylder $ 12. 000, skal du give din bank den ekstra $ 2. 000 til frigive pant for den nye ejer . Hvis du planlægger at handle på køretøjet på en forhandler , ville bilen være mindre værd , som trade-in beløb er lavere end privat salg beløb . Også, kan forhandleren være i stand til at bruge rabatter for at dække over dine negative egenkapital og minimere din out-of-lomme regning.
4 .
Hvis du beslutter at sælge din bil privat , annoncere dit køretøj og sørg for at det er ren og detaljeret , før der viser det . Du bliver nødt til at gå til din långiver med den nye ejer til at betale lånet beløb og frigive pant .
5 .
Hvis handel i køretøjet , arbejde med en forhandler til at hjælpe du udligne den negative egenkapital. Du skal blot gå til en forhandler og få din bil vurderet . Du bliver nødt til at finde en anden bil at købe, og afhængig af dine negative egenkapital , kan forhandleren have særlige biler med rabat for at hjælpe dig ud af din situation . Ellers kan du overføre den negative egenkapital til en ny bil lån .
6 .
Opret papirarbejde . Hvis sælger privat , at give den nye ejer regningen af salg og ethvert køretøj elementer. Nogle stater har en titel, når den har en pant , men hvis du har titlen , tegnet på bagsiden af det , hvor du ser " sælgers oplysninger " og udfylde alle nødvendige oplysninger , herunder kilometertal . Hvis handlen køretøjet med en forhandler og købe en anden bil , sætter din titel og underskrive alle papirarbejde som forhandleren leder , herunder kontrakter og Department of Motor Vehicles papirarbejde .

gode råd og advarsler


 • Når du checker trade- in og private salg værdier online , skal du sørge for at du ikke forveksle de to . Det er en nem fejl at gøre , og du opdager måske, at du annoncerer din bil til for lidt eller forvente for meget handel værdi fra en forhandler .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
  hvordan man kan sælge en lastbil med et banklån
  hvordan man kan sælge en bil langdistance
  blanketter, der kræves for at sælge en bil
  billigste måde at transportere bilen langrend
  hvordan man skriver bilannoncer
  hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
  Maryland bil titel lov
  hvordan du tilmelder en Maryland auto titel
  hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt