hvordan man kan spare penge på gas ved hjælp af en ruteplanlægger

hvordan man kan spare penge på gas ved hjælp af en ruteplanlægger

Har du planlægge , når du går ud for at løbe ærinder ? Er du sikker på du tager den mest direkte vej til at komme til overalt du går ?
Denne artikel vil fortælle dig hvordan du sparer penge på gas ved hjælp af en ruteplanlægger.
1 .
Find en on- line ruteplanlægger . Min personlige favorit er drivingrouteplanner . Finde deres hjemmeside er nemt med en hurtig søgning på internettet .
Den følgende vejledning vil forklare hvordan man bruger denne hjemmeside og udvikle den bedste rute for dine rejser . Du skal bruge mindre gas ved at køre færre miles , og det vil give mere gas i din tank i slutningen af turen .
2 .
Gå til startsiden af drivingrouteplanner hjemmesiden . Klik på linket , der siger " Optimal Driving Routes "
3 .
Indtast din startadresse og slutter adresse . Hvis det er den samme , kan du bare se den knap, der hedder " Ending Adresse samme som at starte Adresse " .
Hvis du ønsker at være i stand til at springe dette trin næste gang bare se den knap , der siger " Husk disse adresser til næste gang " .
Når du putter i begge adresser en meddelelse vises der viser, at hjemmesiden har anerkendt den adresse , du har indtastet .
Klik nu på " Næste " .
4 .
På næste side , vælge antallet af stop du skal gøre , når din ud fra drop -down boksen . Du kan vælge fra 1 til 6 stop undervejs ( ikke tælle start og slut steder) .
Hvis tiden er vigtig , kan du også vælge din afgang . Dette vil hjælpe dig med at finde den omtrentlige tid , du vil være på hvert stop undervejs .
Når du har gjort dette , klik på " Næste " .
5 .
Skriv adressen på hvert stop i en af boksene på denne side . Den side vil opdrage en besked mundheld " adresseopslag var vellykket " .
Hvis meddelelsen ikke sige, at du bliver nødt til at dobbelttjekke adresse-denne adresse kan arbejde , eller det kan ikke afhængigt af , hvad hjemmesiden tror du mener med den adresse , du har indtastet i.
Hvis tiden er vigtigt, at du kan sætte hvor meget tid du forventer at være på hvert sted i en kasse under adressen . Det er ikke nødvendigt , men vil hjælpe dig med at finde ud af timingen af de stopper .
Klik på " Næste "
6 .
Hjemmesiden vil nu beregne Deres bedste ruter .
Du får et valg , med den korteste afstand i toppen af listen . Dette er normalt dit bedste valg , men nogle gange er du nødt til at stoppe et bestemt sted først , og derefter vil du ønsker at vælge denne mulighed i stedet for.
Foretag dit valg , og klik på " Næste " .
7 .
Den næste side viser et kort med din valgte rute planlagt ud på den. Du kan vælge mellem fanerne øverst på kortet for at se retninger , se en printer-venlig version af ruten , eller e-mail kortet til en e-mail -adresse .
Bare følg anvisningerne for uanset hvilken fane du har valgt-. intet kompliceret her
8
Klik på " Næste " , når du er færdig med retninger . Du vil næste blive sendt til en undersøgelse side .
Det er valgfrit , så udfyld den eller ej , som du ønsker .
9 .
Du er færdig ! Nyd din tur ! Nu ved du hvordan du sparer penge på gas ved hjælp af en ruteplanlægger.


Relaterede artikler


hvordan du tilmelder en Maryland auto titel
hvordan man kan sælge en bil , når du stadig skylder på et lån
hvordan man kommer ud af et dyrt auto lån
Hvordan får jeg min bil titel fra Maryland online ?
hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt
hvordan man kan lave en langsom gas pumpe
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland
hvordan man kan kassere en bil i tyskland
hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
blanketter, der kræves for at sælge en bil