hvordan man laver biodiesel blandinger

hvordan man laver biodiesel blandinger

Selvom verdens naturlige energi butikker er ved at nærme en ende hvert eneste år , har ikke en masse er blevet sat på plads for at reducere mængden af olie , at den gennemsnitlige person bruger . Til benzin drevne køretøjer , har ethanol lavet den største bevægelse , da de fleste kommercielle pumper levere brændstof blandinger , der er 10 % ethanol og 90 % benzin .
fleste dieselpumper , der findes på tankstationer , på den anden side , der alene yder lige diesel . Uden yderligere fremskridt , er tilsætning af ethanol til diesel ikke et levedygtigt koncept .
Heldigvis biodiesel gør det for diesel , hvad ethanol gør for benzin . Under kørsel ren biodiesel ikke er muligt for den gennemsnitlige person på grund af at anskaffe , kompatibilitet og brug vanskeligheder , der kører en biodiesel blanding i din bil eller lastbil kan hjælpe med at skære din olie forbrug og spare dig penge på pumpen

Du skal bruge:
Dieselolie .
Vegetabilsk eller planteolie .
Blandningsbeholderen .


1 .
Beslut hvad forholdet af biodiesel til regelmæssige diesel du ønsker at bruge . B100 er den tekniske rating for et brændstof , der består af kun 100 % biodiesel . Mens de fleste biler vil køre dette brændstof fint , over tid, vil det æde væk gummikomponenter af din motor-såsom brændstof linjer og gummipakninger . B20 ( 20 % biodiesel ) er den højeste koncentration af biodiesel til traditionelle diesel , der skal bruges i en umodificeret motor . Lavere koncentrationer end B20 er helt sikre at bruge , og enhver højere forhold koncentration kan anvendes , så længe motoren er blevet ændret til at køre biodiesel .
2 .
Find kilden til din biodiesel . Dette kan være næsten alle vegetabilsk olie eller planteolie . Off-the- shelf madolier fungere fint , men de vil være langt dyrere end almindelig diesel , er i første omgang . Du skal blot filtrering brugt stegeolie er tilstrækkelig behandling til at hælde det direkte i din brændstoftank . Snak med lederen eller ejeren af en lokal restaurant , specielt det ene , der tjener stegte fødevarer såsom pommes frites . Du kan faktisk gøre ham en tjeneste ved at tilbyde at tage deres brugte olie ud af deres hænder . Mange restauranter har til at betale en afhændelse gebyr hver måned for den papirkurven virksomheden til at trække den væk .
3 .
Bland de to brændstoffer sammen ved hjælp af din forudbestemte ratio . Store mængder af brændstof kan blandes eksternt i 55 gallon tønder , derefter overført til køretøjets brændstoftank efter behov . At blande brændstof on-the-fly , skal du blot hælde den målte biodiesel i tanken , så fyld den resten af vejen med almindelig diesel . For eksempel , hvis du har en 20 gallon tank , og det er 1 /2 tomme , du har omkring 10 liter ubesatte plads . Hvis du ønsker at bruge B20 ( 20 % biodiesel ) , skal du blot udfylde tanken med 2 gallons biodiesel , derefter 8 liter almindeligt brændstof . Selvfølgelig vil du nødt til at tage højde for det brændstof , der var i din tank før , men så længe , der var den samme andel af biodiesel , du bruger nu , vil tingene ikke ændre sig.
Sidstnævnte metode er langt fra præcis , og bør kun anvendes, hvis du er villig til at tolerere en forholdsvis stor fejlmargin . Med henblik på præcision , er det altid bedst at blande brændstof ydersiden af køretøjet-. denne måde , får du en nøjagtig måling hver gang

gode råd og advarsler


 • Hvisdu kan lide tanken om at køre ren biodiesel og er i stand til at finde en pålidelig kilde , overveje at gøre motoren konverteringer nødvendigt at bruge 100 % biodiesel
 • aldrig sætte ufiltreret brugt madolie i din tank


 • Relaterede artikler


  ulemperne ved bilen titel lån
  Maryland bil titel lov
  hvordan man får en bil auktion licens i Atlanta , Georgia
  hvordan man skriver bilannoncer
  hvordan man kan vurdere brugte udenlandske biler
  hvordan man kan lave en langsom gas pumpe
  billigste måde at transportere bilen langrend
  hvordan man får en lånebil titel
  hvordan man kan sælge en bil i Maryland
  hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt