ulemperne ved bilen titel lån

ulemperne ved bilen titel lån

Bil titel lån er en risikabel løsning for pengene problemer . Mere uheldigt end ikke , kan en bil titel lån koster dig ikke kun gebyrer og høje renter , men din form for transport , så godt. Consumer Federation of America advarer om, at mange mennesker forny deres lån , fordi de ikke er i stand til at tilbagebetale , som med tiden kan koste dig mere end en tredobling af mængden af , hvad du har lånt . Overveje de risici , før du tager ud en bil titel lån .

Priser

Bil titel lån har høje renter-ofte så højt som din tilstand tillader. Satsen er udstedt for en på forhånd fastsat pay- back periode, og gennemsnitligt omkring 25 procent per lånets løbetid , ifølge Consumer Federation of America . Hvis du ikke er i stand til at betale tilbage din lånebeløbet i de udpegede periode-som regel en periode på 30 dage-dit lån er udvidet , og du bliver opkrævet de samme rente for en yderligere periode . For eksempel vil et lån med en rente på 20 procent , forlænges med 12 måneder , koster ca 240 procent af det oprindelige lånebeløb .

miste din bil

En bil titel lån er baseret på en procentdel af bilens værdi . Du er ikke givet den fulde værdi , men en procentdel, der besluttes af den långivende bank-normalt mellem 50 og 55 procent af bilens værdi . Hvis du ikke er i stand til at betale dit lån tilbage , långiver er i sin gode ret til at tage bilen og sælge den . I de fleste tilfælde vil din långiver holde nogen fortjeneste på bilen ud over nogen penge , du har betalt til lånet . Potentielt kan du betale tusindvis tilbage på dit lån og mister din bil alligevel .

Gebyrer og betalinger

Gebyrerne for en bil titel lån er ofte urimelige . Nogle bil titel långivere kræve høje renter i løbet af lånets løbetid med en ballon betaling kræves ved udgangen . Dette kan være kostbart. For eksempel , hvis du har lånt så meget som $ 2. 000 på en 20 procent rente dine månedlige renteudgifter er $ 200 om måneden , så længe du ønsker at få dit lån . For at få din bil tilbage , ville du nødt til at betale de samlede $ 2. 000 ballon betaling ved udgangen af perioden til at frigive din bil titel . Også den Consumer Federation of America advarer om, at bilen titel lån med lav rente ofte opkræve urimeligt høje gebyrer for lånet til at kompensere for den lavere sats .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge din bil , og få prisforlangende
ulemperne ved bilen titel lån
billigste måde at transportere bilen langrend
Maryland bil titel lov
Hvordan sælger jeg et køretøj , der har et lån ?
hvordan man bruger auto lån til at sælge en privat auto hurtigt
hvordan man kan komme ud af en negativ egenkapital billån
Hvordan får jeg min bil titel fra Maryland online ?
blanketter, der kræves for at sælge en bil
hvordan man kan sælge en junk bil i Maryland