Hvordan elektriske bremser arbejde ?

Hvordan elektriske bremser arbejde ?

Hvad er elektriske bremser ?

Elektrisk bremser er ethvert system som bruger en elektrisk impuls til at engagere en form for bremser , skal de er designet til generatorer , tunge maskiner , eller køretøjer . Det skal bemærkes, at bremsesystemet selv er stadig i vid udstrækning mekanisk , der opererer med hydraulisk bremser væskefyldte kamre ligesom de fleste køretøjer, som stadig bruger , men der er en kontrollerende elektrisk komponent , som modulerer eller ændrer signal at engagere bremser i en eller anden måde . Det bedste eksempel på dette er Electronic Brake Force Distribution , eller EBFD , der findes på mange biler .

Struktur

Den EBFD sidder sammen med hovedcylinder . Det har en række følere, der måler graden af hastighed hvert af bilens hjul er ved at vende på . Hovedcylinder er tilsluttet direkte til pausen pedalen . Den indeholder to separate kamre . Et kammer forbinder med bremsevæske linjer til caliperne omkring bremsen forsamlinger af forhjulene . Det andet kammer forbindes til caliperne omkring bremsen forsamlinger af baghjulene . Den EBFD er forbundet til ventiler . Et afbryder hver af de fire bremsevæske linjer lige før den når bremsen .

Hvordan elektriske bremser arbejde?

Når bremsepedalen er deprimeret, cylindre master pumpes bremsevæske gennem linjerne i lige foranstaltningerne til deres respektive bremser . Samtidigt EBFD sammenligner den relative hastigheder af hver af hjulene. Skulle det ene hjul skal bevæge sig langsommere end resten , hvis et hul i vejen var blevet ramt , eller bilen blev off-road , vil det lukke ventilen tilslutning til , at hjulet ved en given mængde for at mindske mængden af bremsevæske , der når det . Dette er gjort , så alle fire hjul er forsinket, og stoppede ved samme hastighed for at sikre bilen ikke sno sig eller gå ud af kontrol .Relaterede artikler


hvordan man gør almindelig vedligeholdelse kontrol af din bil eller lastbil
hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil
hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil
hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus
Hvordan elektriske bremser arbejde ?