hvordan man holder en bil vedligeholdelse log

hvordan man holder en bil vedligeholdelse log

En måde at få mest livet ud af din bil er ved at give ordentlig vedligeholdelse . For at gøre det nemmere at holde styr på de forskellige vedligeholdelsesprocedurer spørgsmål et køretøj vil stå i løbet af årene , mange bilister vælger at beholde en bil vedligeholdelse log

Du skal bruge: .
Notebook
Pen .


1 .
Køb en notesbog til at bruge som din bilpleje log . Få en med masser af sider og en holdbar plast dække. Brug dividers til at hjælpe dig sortere og kategorisere de forskellige vedligeholdelse spørgsmål , du støder på i løbet af året .
2 .
Optag din bils vitale statistik på den første side . Detalje fabrikat , model , køretøjets identifikationsnummer ( VIN ) og dit forsikringsselskab oplysninger . Har alt på hånden , at en mekaniker kan have behov for at diagnosticere og rette et problem med din bil .
3 .
Se tendenser i din gas kilometertal . Føre nøjagtige optegnelser over , når du fylder din tank og mængden af miles du rejser , før du har brug for en refill . I mange tilfælde faldt gas kilometertal kan være en god indikation af andre nye vedligeholdelsesstand.
4 .
Hold styr på dine olieskift . Gør notater om , hvilken type olie , der anvendes i bilen , samt datoen for og kilometertal på din sidste olieskift .
5 .
Track sliddet på bilens dæk . I årenes løb betræde gummi på dine dæk vil blive forværret , hvilket giver bilen langt mindre trækkraft på vejen . Regelmæssigt teste dybden af din lande og registrere oplysningerne i din log . Hold styr på den slags dæk du bruger , og lave en tidsplan for deres udskiftning .
6 .
lade dine bremseklodser udskiftet regelmæssigt . Hver gang du benytte bremsen , du jordforbinde puder . Brug din bilpleje log for at holde styr på , når du skal have dine bremser ændret sig, og de gamle bremsestøv renses væk fra bilens hjul .
7 .
Skema gange til udskiftning af luft og brændstof line filtre . Disse filtre er billige og nemme at udskifte , men kan undertiden glide sindet hos selv den mest samvittighedsfulde bilist . Spørg din mekaniker til råds om , hvor ofte du skal ændre din bils filtre .
8 .
Skriv ned havarirapporter at holde styr på eventuelle vrag , du måtte have. Tage noter på en større eller mindre reparationer din bil har brug for.
9 .
Gem kvitteringer for alle reparationer din bil har brug for.

gode råd og advarsler


 • Hold en digital bilpleje log ved at registrere alle oplysninger på din computer . Indstil automatisk alarmer til at minde dig om hvornår at ændre din olie eller har en rutine helbredsundersøgelse af en mekaniker . Brug ubegrænsede sider og regneark til at holde mere detaljerede noter om din bils vedligeholdelse .
 • For den bedste bil vedligeholdelse partner med en mekaniker , du kan stole på . Du ønsker at vide, du får pålidelige oplysninger fra en mekaniker . Bed om anbefalinger fra dine venner og familie eller tjekke med Better Business Bureau .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil
  hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil
  hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus
  hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
  hvordan man gør almindelig vedligeholdelse kontrol af din bil eller lastbil
  Hvordan elektriske bremser arbejde ?
  hvordan man holder en bil vedligeholdelse log