hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus

hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus

Grundlæggende vedligeholdelse er afgørende for lang tids brug af et motorkøretøj . Med prisen på brændstof og omkostningerne af erfarne teknikere på stiger, der er behov for mange cyklister til at udføre planlagt vedligeholdelse selv og bevare deres ridning budgetter er også steget . Hvis du tror, du vil prøve at gøre det selv , her er nogle trin for at hjælpe dig skifte olie på en motorcykel

Du skal bruge: .
Olie fange pan
. Skruenøgle.
Oliefilter .
Frisk olie .


1 .
Placer en olie-fangst gryde under olieaftapningsskruen på din motorcykel .
2 .
Løsn og fjern de cykler olieprop , og pas på ikke at brænde dig selv , hvis motoren stadig er varm .
3 .
Lad olien løbe ned i gryden .
4 .
Løsn og fjern oliefilteret med hånden og erstatte den med producentens anbefalede del .
5 .

Udskift olie bundproppen og spænd , indtil den er solidt på plads og tænd det andet kvartal af et sving, for at sikre, at det bliver på plads under køretøjets normale drift .
6 .

Begynd genopfyldning motoren med olie langsomt , mængden af olie din cykel behov afhænger af størrelsen af din motor og producentens specifikationer . Hvis du er usikker på , hvor meget din olie din motorcykel behov , kigge efter en olie vindue på hver side af den nederste del af motorblokken . Olie- plan bør ride over bunden mærket og under den øverste mærke .
7 .
Start din cykel og lad det tomgang , indtil det bliver til fuld driftstemperatur , slukke den , så lad det blive koldt og kontrollere olien igen . Olie- plan bør nu blive vist en lidt lav . Dette er normalt . En vis mængde olie fylder det tomme oliefilter . Lige toppen af olien til toppen af varemærket på vinduet , og du vil være god til at ride .

gode råd og advarsler


 • Hold din cykel 's motor og chassis rene før og efter at have arbejdet på det med en lette spray opløsningsmiddel såsom motor affedtningsmiddel eller WD -40 .
 • fleste motorcykler kræver mellem 03:58 quarts af motorcykel olier . Holde dette i tankerne , når du vælger din olie løbe panden og når de forsøger at afgøre, hvor meget olie du får brug for .
 • Hvis du er usikker på , hvor meget olie din cykel behov spørge sælger hos din lokale auto eller motorcykeldele butik . De bliver nødt til at kende året , mærke, model og motorstørrelse cykel, du ønsker at vedligeholde.
 • Du kan undgå at skulle toppen af olien i din cykel ved at hælde en lille smule olie i filteret , før du udskifter den .


 • Relaterede artikler


  hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
  hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil
  hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil
  Hvordan elektriske bremser arbejde ?
  hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus
  hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
  hvordan man gør almindelig vedligeholdelse kontrol af din bil eller lastbil