hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil

hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil

Med gaspriserne så højt , er det mere vigtigt end nogensinde før at få så meget som du kan ud af hver gallon . Uanset om du kører en SUV , bil , lastbil eller hybrid , er her nogle tips, der kan bruges til at køre mere effektivt
1 .
Cruise eller kyst så meget som muligt . Dette betyder, at hvis du nærmer dig et lyskryds , der er ved at vende eller allerede rød , slipper gassen . Du kommer til at stoppe alligevel , så der er ingen travlt med at komme der . Prøv at bekæmpe vanen med at have foden på enten gas eller bremsepedalen hele tiden . Hvis der ikke er en bag dig , kan du prøve at se, hvor langt din bil vil rulle , før det stopper . Forudse rødt lys . Se så langt frem som du sikkert kan se , om lys er gule . Tyngdekraften er din ven-lad den gøre arbejdet , når man går ned ad bakke og give din højre fod en pause
2
Hold op med dit køretøjs almindelige vedligeholdelsesplan . . Ændring af din olie , oliefilter , luftfilter , og tændrør regelmæssigt vil holde din motor kører glattere og med mindre friktion . Kontakt din instruktionsbog eller producentens websted for at finde ud af hvad din tidsplan bør være .
3 .
Tjek dine dæk en gang om ugen for at sikre, at de ved den anbefalede dæktryk . For lidt pres kan mindske din gas kilometertal og ujævnt slid kanten af dine dæk . For meget tryk kan forårsage for tidlig slitage i midten af dækket . Din dæktryk kan svinge med den omgivende temperatur , så når årstiderne skifter , vil du se de største trykvariationer . Du kan finde anbefalede tryk i brugervejledningen eller på en mærkat på førerdøren marmelade . Fordæk er undertiden forskellig fra den bageste , så sørg for at notere dette .
4 .
jævnligt bruger brændstof injektor renere . Dirty brændstofindsprøjtningsenheder vil ikke fordampe brændstoffet effektivt og resultere i mindre effektiv forbrænding . Du kan hente en flaske af brændstof injektor renere for mindre end fem dollars og kun bruge det hver 3 tusind miles , så det er investeringen værd at gemme mere gas i det lange løb .
5 .
Brug ikke dit klimaanlæg , medmindre du virkelig har brug for det . Motoren skal arbejde hårdere for at slå kompressoren , der anvendes til air condition , hvilket naturligvis gør den bruger mere brændstof . Hvis du kører rundt i byen , bare åbne dine vinduer , hvis det bliver for varmt . Men hvis du kører på motorvejen eller ved hastigheder over 45 km /h , er det faktisk bedre at holde dine vinduer lukket, og bruge a /c i stedet , på grund af luftmodstand .
6 .

Må ikke varme op din bil før man kører. Moderne motorer kommer til deres normale driftstemperatur meget hurtigt , så du er bare spilder gas , hvis bilen ikke er i bevægelse . Samme gælder , hvis du er i en situation, hvor du ved, du vil blive standset i mere end et minut , som i en drive-thru line eller hvis trafikken er standset på motorvejen på grund af en ulykke .
7 .
Kør ikke hurtigere end du virkelig har brug for . Så længe du ikke er hindrer en smidig trafikafvikling, er du kører hurtigt nok . Der er ingen grund til gulv det når du starter fra en ende , enten , især hvis du kører i trafikken . Ikke alene røggassen , er det sværere på din bil . Det kan føre til for tidlig slitage af din motor , transmission , dæk og bremser , og i sidste ende kan efterlade dig strandet på den side af vejen et sted . Hastighed er din fjende , når det kommer til at spare gas . Jo hurtigere du kører på motorvejen , jo større luftmodstand og jo mere energi , det tager at drive bilen . Virkningerne af denne forstærkes , hvis du kører en større , mindre aerodynamisk køretøj som en SUV eller lastbil .

gode råd og advarsler


 • Ikke blot vil du nødt til at bruge mindre tid på tankstationen hver måned , skal du spare penge , naturressourcer og skabe mindre forurening .
 • Ændring dine kørevaner at inkludere disse metoder kan tage lidt tid , men holde på det , og det vil bogstaveligt betale dig tilbage .


 • Relaterede artikler


  Hvordan elektriske bremser arbejde ?
  hvordan man gør almindelig vedligeholdelse kontrol af din bil eller lastbil
  hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus
  hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil
  hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
  hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
  hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil