hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil

hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil

Auto reparation mekaniker omkostninger er meget frustrerende at bilejere . Dog kan en masse af disse penge, der skal gemmes, fordi mange problemer kan undgås ved korrekt vedligeholdelse af din bil . Bortset fra ordentligt vedligeholde din bil med forhandleren eller bil reparationer butik , bør du altid køre bilen med forsigtighed for at undgå en overdreven problemer senere . Denne artikel taler om måder at undgå høje auto reparation mekaniker koster

Du skal bruge: .
Body Lift Kit
Skruestik greb .
Hydrauliske Jack .
Bremserør udvidelser .
Jack stå .
Topnøgle .
Skruenøgle .
Åbn skruenøgle .


1 .
Undgå høje auto reparation mekaniker udgifter senere ved ikke at fremskynde hurtigt og revving motoren . Dette er ikke en god idé og sætte ekstra slid på din bil .
2 .
Undgå høje auto reparation mekaniker omkostninger ved ikke at smække på bremserne , er du lægge en masse stress på bremser og de vil blive erstattet hurtigere end de fleste andres . Andre end at bruge flere penge på bremser , tailgating er ikke god praksis og vil resultere i bilulykker i nogle tilfælde .
3 .
Undgå høje auto reparation mekaniker omkostninger ved ikke at køre for hurtigt til den vejrsituation . Når der er en tåge , langsom ned og forsøge at undgå pot-huller på jorden. Du ønsker ikke at bære dine suspensioner . For at sikre din kørsel sikkerhed , ikke hastighed .
4 .
Når du starter bilen , så sørg for A /C , forlygter og andre ting er slukket . Du ønsker ikke at motoren til at arbejde hårdere , end det er nødvendigt.
5 .
Undgå høje auto reparation mekaniker omkostninger ved ikke at ignorere bilens problemer . Hvis en af lysene er tændt, og du ikke ved, hvordan man kan løse det , drev eller slæbe bilen til en forhandler eller bilreparationer person og få dem ordne det .


Relaterede artikler


hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil
Hvordan elektriske bremser arbejde ?
hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
hvordan man gør almindelig vedligeholdelse kontrol af din bil eller lastbil
hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil
hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus