hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?

hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?

Korrekt Smøring

Vedligeholdelse af din bils motor olie er af ekstrem betydning for funktionaliteten og levetiden af din bils motor . Motorolie cirkulerer gennem en bilmotor , og smører alle indviklede komponenter og hardware . Friktion og slid er de to største fjender for at en motors levetid og ydeevne . motorolie reducerer både og holder din bils motor summende

korrekt afkøling

Motor olie , ud over sine fremragende friktion og slitage kapaciteter til kamp , er også ansvarlig til at hjælpe til at holde din bils motor fra overophedning . Som olie cirkulerer i hele din bils motor , er den varme , som er produceret fra friktion af alle de bevægelige motordele delvist optaget af motorolien . Selv om vand og /eller frostvæske er ansvarlige for størstedelen af den kølende virkning i en bilmotor , olie giver en betydelig mængde køling så godt. Ud over at reducere friktionen i en motor , som forårsager de fleste af motorens varme , hjælper olie til at holde en motor cool ved at absorbere varme .

Absorption af Wear partikelmåling

Som olie cirkulerer i hele bilens motor , det absorberer mikroskopiske slid partikler, der er skabt som et resultat af friktion . Disse slid partikler, som kan opbygge ret hurtigt , ville anrette skade på en bils motor , hvis de fik lov til at bygge op. Heldigvis , olie absorberer de farlige slid partikler og transporterer dem ud af motoren og ind i oliefilteret , hvor de er fanget . En motor , der har sin olie ordentligt vedligeholdt vil vare meget længere end en motor , der kører på snavset eller lav oliestand .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus
hvordan man gør almindelig vedligeholdelse kontrol af din bil eller lastbil
hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
hvordan man kan spare gas ved at køre effektivt og vedligeholdelse af din bil
Hvordan elektriske bremser arbejde ?
hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil