hvordan de - is bil

hvordan de - is bil

Når du ved dårligt vejr kommer , give dig selv masser af tid til at grave bilen ud . Hvor lang tid det vil tage at fjerne is fra bilen afhænger af, hvor tyk den er , og tidspunktet på dagen . Hvis det er tidligt om morgenen , vil du blive skår på fast is , men hvis du kan vente et par timer , kan sollyset gøre dit arbejde lettere
1 .
Tænd din bil og sætte defrostere for forruden og bagruden så højt som de vil gå .
2 .
Børst overskydende sne , der starter ved Taget og arbejder din vej ned . Brug en lang , robust vindue skraber med en børste eller en kost , så du ikke ridser lakken.
3 .
Spray forruden de-ICER på alle vinduer og spejle og give det et par minutter at gå på arbejde . Heet Forrude De-ICER er et mærke , som hævder at straks smelte is på kontakt , men du vil stadig nødt til at skrabe .
4 .
Spray dine låse med lås de-ICER , så de kan starte optøning , mens du arbejder på vinduerne .
5 .
Kraftigt chip i midten af forruden med hjørnet af skraberen for at Gouge nogle stumper af is ud . Arbejde på tværs foran og chip en linje af huller så store som du kan . Du ønsker at svække isen for at gøre det lettere at skrabe , da det smelter .
6 .
Arbejd din vej rundt i bilen , skår en linje på tværs af alle vinduerne . Hvis isen ikke er for tyk , cirkel bilen én gang. Hvis det er virkelig hårdt , cirkel bilen to eller tre gange , chipping ud linjer nær toppen og bunden af vinduerne .
7 .
rask skrabe frem og tilbage med skraberen ved hullerne på forruden . Ved nu defroster vil være begyndt at smelte isen . Hold skrabning på alle huller , som er let at udvide for dig, og spray de-ICER efter behov på genstridige pletter . Alle vinduer skal rengøres nok , så dit syn ikke er blokeret , behøver ikke stoppe skrabe indtil der kun er omkring 1 /4 tomme af is er stadig omkring rammen af forruden .
8 .
Arbejd din vej fra vindue til vindue og begge spejle på samme måde , clearing dem alle is ved gentagne gange skår , skrabning og anvende de-ICER .

9 .
Chip på låsen med isskraber og spray det som nødvendigt , indtil du kan glide din nøgle i låsen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke har nogen de-ICER , mix en løsning , der er halvt vand og halvt eddike til brug på vinduerne . Hæld det i en sprayflaske , så du kan bruge det som en kontrolleret spray .
 • Hæld ikke varmt eller kogende vand på dine vinduer til at smelte isen hurtigere . Den ekstreme forskel i temperatur kan knække din forrude . Det overskydende vand kan også pøl rundt om bilen og danne farlige is patches , som andre kan glide på .


 • Relaterede artikler


  hvordan vedligeholdelse motorolie hjælper med at holde en motor i orden ?
  hvordan man kan opkræve en Hyundai Accent batteri
  hvordan man rent bilbetræk billigt
  hvordan man kan tage sig af dine dæk
  hvordan man kan sifon gas fra en plæneklipper
  hvordan man kan undgå auto reparation mekaniker omkostninger ved korrekt vedligeholdelse af din bil
  hvordan du fjerner vindue toning med en hårtørrer
  hvordan du ændrer sikkerhedskoden på en kviksølv grand Marquis
  hvordan du installerer en tonneau dække
  hvordan man kan ændre sig en bil sikring