bilbatteri vedligeholdelse tips

bilbatteri vedligeholdelse tips

Din bil Batteriet er hjertet i din bil og hvis det ikke slå med magt , vil Deres bil kun sidde stille . Så pas på dit batteri , og den vil holde bilen kørende i lang tid . Der er nogle forholdsvis enkle tips til at tage sig af din bil batteri

Test batteriet

jævnligt teste din batteriet , især før . en lang tur , og efter det har været genoplades. Du ønsker ikke , at batteriet ikke kan starte din bil , når du er langt fra hjemmet .

parkere bilen i en garage

Et isoleret værksted hjælper med at holde dit batteri varm om vinteren . Det betyder, at det vil være nemmere for dit batteri for at starte din bil . Hvis du ikke har et fornærmet garage , så isolere selve batteriet med et tæppe .

Hold batteriet rent

Når du tester dit batteri , kan du også ønsker at rense den . Det betyder fjernelse af klemmer og rengøring ud snavs og fedt fra klemmerne og terminaler . Du ønsker en ren forbindelse , så for ikke at svække afgift. Rengør batteriet sagen selv med bagepulver opløst i varmt vand . Snavs kan lede strøm og decharge el .

Tjek væskestande

Når du rense dit batteri , skal du kontrollere væskestanden så godt. Hvis det er lavt , og der tilsættes destilleret vand til toppen det ud . Hold væskestande fuld, vil hjælpe forlænge batteriets levetid . Hvis du ikke kan se nogen væske , kan du udskifte batteriet . Manglen på væske er en indikator for, at batteriet er tæt på slutningen af sin levetid .

Fastgør Batteri

Fastgør batteriet i beslaget . En løs batteri kan glide rundt og blive beskadiget . Det kan også medføre en kortslutning i nogle tilfælde .


Relaterede artikler


hvordan man kan trække biler
hvordan man kan kontrollere, om en dårlig dc elektrisk motor
hvordan man kan tage sig af dine dæk
hvordan man rent AEM kold luft luftfiltre
hvordan man finder en olieprop
hvordan du fjerner en låsning hjul møtrik
hvordan du udskifter motoren pakninger
hvordan man kan afbryde auto elektriske forbindelsesdele
hvordan man kan rense en bundkar
Med henblik på voksning din bil