auto garantidækning tips

auto garantidækning tips

Mange mennesker kan lide tanken om at købe en ny bil på grund af sikkerhedssituationen en producentens garanti giver dem . Nye køretøjer har normalt en " kofanger -til-kofanger " garantiperioden ( ofte 36 måneder eller 36. 000 miles ) , hvor bilproducent vil dække eventuelle problemer, overflade på køretøjet . I de fleste tilfælde viser sig at være sandt , men ny bil garantier faktisk begrænsede garantier og dækker ikke alt på din bil . Begrænset garanti har bestemmelser og undtagelser , og der bør tages skridt til at få mest muligt ud af garantien.

Vær forsigtig med Aftermarket Produkter

Det med småt i en bilproducent garanti indeholder detaljerede oplysninger i forbindelse med eftermarkedet produkter . Ansvarsfraskrivelsen giver producenten til at nægte en reklamation , hvis de føler en eftermarkedet produkt, du har installeret har muligvis bidraget til manglen . De behøver ikke at bevise det produkt forårsaget defekten , de kun skal have rimelig mistanke . Den bedste måde at undgå dette er at bruge fabrikantens tilbehør stedet for at bruge det sekundære marked. Hver bilproducent tilbyder tilbehør til rådighed via forhandleraftalen eller på deres hjemmeside . Mens priserne kan være højere , udgifter til ægte fabrik tilbehør er intet sammenlignet med omkostningerne ved at udskifte en motor eller en anden stor køretøj, komponent .

føre detaljerede Service Records

Auto producenter anbefaler, at du har bilen serviceret på et deres forhandlere , hvis du vælger at få det serviceret andetsteds , er det stærkt anbefales at opbevare kopier af al vedligeholdelse udføres . Når du har udført tjeneste hos forhandleren , fabrikanten har adgang til disse oplysninger , og hvis du vælger en selvstændig butik , kan kun optage være papirudgaver af service kvitteringer du holde . Olieskift kvitteringer kan komme i praktisk, hvis du har en stor motor problem , og fabrikanten har nogen registrering af at du får bilen serviceret . Uden service optegnelser , vil de sandsynligvis benægte garantikravet og efterlade dig stak med regningen .

ikke misbruger dit køretøj

Moderne biler anvender avanceret computerteknologi til at holde styr på motoren diagnostik . Hvis dit køretøj lukker ned eller har et stort problem , at edb-registre detaljerede oplysninger om de betingelser, der på det tidspunkt. Det registrerer din hastighed , motorens omdrejningstal ( omdrejninger per minut ) , driftstemperatur og andre optegnelser . Når dealeren har gjort det diagnostiske rekord , hvis producenten mener du var misbruger køretøjet (der kører det for hårdt ) , vil de sandsynligvis placere skylden på dig og benægter reklamation.


Relaterede artikler


hvordan man bruger en skralde
hvordan man kan øge din bils gas kilometertal
hvordan man kan ændre olie til en Harley - Davidson Sportster
hvordan du fjerner footpegs
hvordan man kan fortælle om en forrude chip reparation er god
hvordan man kan forbedre en jeep ’s brændstoføkonomi
hvordan man rent fogged forlygter
hvordan du udskifter en lambdasonde i en Chevrolet prizm
hvordan du udskifter sikkerhedsselen på en Toyota Corolla
hvad er dæk vulkanisering ?