Honda Accord vedligeholdelse tips

Honda Accord vedligeholdelse tips

Honda aftalerne er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed , og ofte rul kilometertæller fortiden 300 tusind miles hvis de er korrekt vedligeholdt . For at holde din Honda Accord kører problemfrit og problemfri , skal du følge et par grundlæggende vedligeholdelse tip

skifte olie regelmæssigt

Hvis du gør kun én ting at vedligeholde din Honda Accord , skifte olie på en regelmæssig basis . Det er den nemmeste og billigste vedligehold du kan udføre , og den bedste måde at få mest muligt ud af din motor . Instrumentbrættet kan du endda vide, hvornår du skal skifte din olie , med en lille grøn lampe , der lyser orange på 6500 miles og rød ved 7. 000 miles , det tidspunkt, hvor du skal udskifte din olie ( der er ingen skade til at ændre det hver 3. 000 miles som motorolie fabrikanter tyder , men det er ikke nødvendigt ) . Du kan ændre det selv , skal du have en nøgle til at fjerne bolten fra bunden af olie-pan at dræne det , en oliefilter skruenøgle til at fjerne det gamle oliefilter og installere en ny , og 4 qt . ny olie til at hælde i krumtaphuset . Tøm olien ned i en tom plastic mælkekarton , og tage det til en tankstation for bortskaffelse . Hvis du ikke har noget imod at bruge $ 10 til $ 30 , tage din Accord til en tankstation og betale for at få olien udskiftes . Frisk olie holder det indvendige af din motor smurt og sikrer, at dele holde længere .

altid Tjek din Væsker

Olie , transmissionsolie , bremsevæske og motorkølevand er livsnerven i din bil , og det er vigtigt at tjekke dem regelmæssigt . Det er især vigtigt for ældre biler , da deres segl begynder at knække og lække , og aldring motorer har en tendens til at brænde olie . At tjekke din olie -og transmissionsolie niveauer , tag maalepind , tørre dem rene , læg dem og trække dem ud igen for at sikre, at de væsker er ikke lav ( maalepind have hakker mærket " Full "og " Tilføj " nær bunden ) . At tjekke din motor kølervæskestanden , skal du vente , indtil din motor er cool og fjerne kølerdækslet . Hvis kølevæsken ikke er synligt i toppen af køleren , tilføje nogle indtil niveauet når toppen . Bremsevæske er gemt i en klar beholder nær den forreste del af motorrummet , og alt hvad du skal gøre er at se på det for at sikre det fulde . Ligesom de fleste biler , har aftalerne " dummy lys " , der blinker på betjeningspanelet , når noget skal kontrollere eller udskiftes , men det er bedst ikke at vente så længe , da dukkens lyser gå på , når væsker er kritisk lav , og kan give problemer .

Lyt til din bil

Korrekt vedligeholdelse bør fokusere på at holde din bil fungerer så længe som muligt og sikre , at det er sikkert . Med det i baghovedet , er det vigtigt at holde øje med dine dæk og bremser . Din Accord er udstyret med slidindikatorer at levere en højfrekvent knirke , når bremserne skal udskiftes . Vær opmærksom på lyden , og erstatte din bremseklodser selv eller have en professionel gøre det . Introduktion til det tidligt vil forhindre puder fra iført helt ud og beskadiger rotorer eller trommer , som er dyre dele i stedet for . Se også dine dæk regelmæssigt for slitage . Dæk typisk begynder at vise slid på yderkanterne første ( eller indvendige kanter , hvis din position er forkert ), og det er en god ide at udskifte dem , når de begynder at gå skaldede nær kanten . Har et dæk gå flad eller blæse ud på vejen , kan forårsage en ulykke , eller i det mindste , tvinge dig til at skifte dæk , eller ring til en kranvogn . Også tjekke dine tilpasning hvis dine dæk er slidt hurtigt . En front -end tilpasningen er billigere end et par nye dæk , og forbedrer gas kilometertal .


Relaterede artikler


hvad er formålet med en fan kobling ?
det bedste hjem afhjælpe for at fjerne farve og film fra vinduer
hvordan man kan spare penge , når de køber dæk
hvordan man jack op en Infiniti G35 coupé
hvordan man kan rense masse luftstrømmen sensor på en mazda
hvordan man kan vaske en lastbil
hvordan man rent petroleum fra auto tæppe
hvordan man kan rense en bil gulv
hvordan du udskifter en Nissan Sentra masse luftstrømmen sensor
hvordan du udskifter Volvo S80 loftsbelysning