hvordan du fjerner Loctite bolte

hvordan du fjerner Loctite bolte

Loctite er et varemærke af tråd fugemasse . Det flydende Fugemassen anvendes fra en flaske i en dråbe form . Disse dråber løber ud i rummene mellem parring tråde en bolt . Som fugemasse kur , hjælper det at låse boltene på plads . Loctite kommer i tre typiske styrker . Disse styrker er identificeret af farver fugemasse . Farverne i korrespondance til styrkerne er blå , rød og grøn . Blå er den letteste styrke med grønne er den stærkeste . To forskellige metoder anbefales til fjernelse af bolte, der er Loctite fugemasse anvendt på trådene .

Du skal bruge:
Korrekt størrelse skruenøgle eller sokkel
. Slagnøglen ( håndholdt eller luft drevet ) .
Propanblæselampe ( ekstraudstyr) .
Varmepistol ( ekstraudstyr) .
Loddekolbe ( valgfrit ) .


1 .
Forsøg på at fjerne bolten først med den korrekte størrelse skruenøgle eller sokkel . Typisk blå styrken fugemasse kan fjernes ved denne type mekanisk .
2 .
Brug en håndholdt slagskruenøgle eller en luft-drevet virkning, hvis bolten kan tilgås med disse typer af værktøjer . En skarp roterende kraft kan bryde obligationer i større styrke Loctite . Vær opmærksom på, at du ikke forskydning fra bolten i parring hullet .
3 .
Anvend varme til bolt hoved med en propan brænder . Hvis området er ved siden af en brandfarlig opbevaring , såsom en gastank , du stadig kan være i stand til at bruge en varmepistol . Den røde og grønne kræfter Loctite vil generelt brug for nogle typer af varme anvendes , over 400 grader Fahrenheit , med henblik på at smelte den hærdede fugemasse . En skruenøgle eller virkning kan anvendes med det samme , mens bolten stadig er varm .
4 .
Brug en høj effekt loddekolbe for mindre skruer og bolte . Røre spidsen af loddekolben til skruehovedet og lade varmen til at arbejde i området . Straks at fjerne skruen , mens du stadig varm .
5 .
Fjern hele den del af forsamlingen med henblik på at få bedre adgang til den bolt eller skrue . Dette kan være det bedste valg , hvis bolten er tæt på en gummiforsegling eller brandfarlige sted , hvor al varme anvendes, kan forårsage en eksplosion .

gode råd og advarsler


 • Tag din tid , når du fjerner enhver bolt , der er blevet " Loctite " på plads . Farende fjernelsen af disse bolte, der behandles med tråd-låsning stoffet kan skabe mere arbejde end ønsket .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre tilbage bremser på en bil
  hvordan man holder en bil vedligeholdelse log
  hvordan man kan dyb rense din lædersæder
  hvordan man forebygger rust på biler
  hvordan man kan bevare liv i dine dæk
  hvordan man kan trække biler
  hvordan du fjerner en stram olie filter
  hvordan hydraulisk arbejde ?
  hvordan man bruger en vandhane skruenøgle
  hvordan du fjerner en nålestribet fra en bil