Hvor længe er et bilbatteri godt for ?

Hvor længe er et bilbatteri godt for ?

Der er mange ting , der kan forårsage en auto batteri at blive forværret og udløber før dens planlagte tid . Temperatur , vil brug, vedligeholdelse og andre bildele påvirke dens levetid . Batteriets planlagte levetid og tidspunktet for fremstilling er trykt på den og sælges med en garanti , der sikrer et vist antal måneder . Billigere batterier har en kortere forventet levetid . Batterier skal vare mellem tre og syv år, afhængigt af produktet

Vejret

Temperatur kan et batteri værste fjende . Alle batterier har en mærkat på det , der fortæller , hvad de koldeste starttemperatur for det er . Nogle produkter er specielt designet til bitter kulde og det nordlige klima . Andre er skabt til varme klimaer , efter industriens standarder. Auto ejerens håndbøger indeholder nødvendige strømforsyning krav til batterier på deres køretøjer , herunder den koldeste starttemperatur . Konstant udsat for koldt vejr kan forkorte et batteri levetid .

Typer

Vedligeholdelsesfri batterier kræver ikke tilsætning af vand til cellerne . Interiøret kan ikke få adgang . Ellers bør caps være pried løs og syrlige niveauer visuelt kontrolleres for at opretholde en korrekt elektrolyt niveauer i batteriet . For at fungere , skal cellerne have væske i dem at distribuere magten . Når niveauet kører lavt , magt forringes . Uden strøm , kan en bil ikke starte . En defekt starteren eller generatoren kan også påvirke batteriets ydeevne .

Forebyggelse

Hver batteri indeholder en positiv og negativ batteri terminal hvilke kabler er tilsluttet . Kablerne leverer strøm til bilens motor starter, hvilket gør det vendes og køre . Sommetider korrosion amasses på de terminaler og kabel -stik , hvilket forhindrer en stærk strøm . Ringe eller ingen strøm går til starteren . Rengøring terminaler og kabler regelmæssigt vil forhindre korrosion opbygning . Efter første frakoble batteriet kabler og jordledning , fjerne skorpen med behandskede hænder ved hjælp af en robust pensel .

Effects

Tappe strøm fra et batteri , vil forkorte dets levetid . Bruge elementer, der er direkte forbundet til strømkilde , mens motoren ikke kører nedbryder magt . Afstå fra at forlade den forlygter , spille stereo og holde døre åbne som aktiverer indre loftsbelysning og klokker i længere perioder . Ikke kører en bil i ti dage eller mere , vil forhindre, at batteriet oplades selv og nedbryder sit liv , så godt.

Retsmidler

Hvis en bil batteri er svagt og forhindrer bilen i at starte , er der to måder at genoplade det . Den ene er en hoppe start , som involverer tilslutningskabler fra en arbejdsgruppe batteri til de svage én. Funktion automatisk startes , overgive magten til den anden bil . Hvis det lykkes , kan dette arbejde straks eller tage op til 15 minutter , afhængig af sværhedsgraden af situationen . En sive oplader vil langsomt overføre kraft til en unstarted bil ved at hægte kablerne til batteriet i flere timer .


Relaterede artikler


hvordan man kan springe lange linjer til din Virginia State bil inspektion
hvordan du fjerner mærkaten lim fra din bil
hvordan du udskifter en jeep sprinklervæske pumpe
hvordan man kan genstarte en bil , der er løbet tør for gas
tips til at oprette et hjem garage for at male biler
hvordan man kan ødelægge et bilbatteri
hvordan du ændrer syntetisk olie
Med henblik på voksning din bil
bil rust forebyggelse
hvordan man kan tage sig af et konvertibelt top