hvordan du udskifter olien filteret på en Jeep Cherokee

hvordan du udskifter olien filteret på en Jeep Cherokee

Oliefilteret af en Jeep Cherokee eller en bil skal skiftes hver gang olien er skiftet , i overensstemmelse med producentens anbefaling. Processen kan være lettere , hvis bilen sikkert er opvokset på stikkene . Olien skal drænes og olie filter og dens pakning fjernes med en oliefilter skruenøgle . Det gamle filter skruer ud og den nye skruer på . Udskift olie stikket og fyld bilen med olie

Du skal bruge: .
Handsker og øjenbeskyttelse
Skruenøgle til oliesumpen stikket .
5- kvart eller mere beholder til at opfange olien .
Oliefilter skruenøgle .
Nye filter og omfattede pakning .
Motorolie .
( Hvis nødvendigt) .
En jack og jack står .
Baghjul blokke .

Ændring af olie og filter


1 .
Kør Jeep Cherokee motor og lad den køle indtil motoren er varm , ikke hot . Sørg for, at køretøjet er i parken og parkeringsbremsen er aktiveret. Hvis der ikke er nok plads til at komme ind under SUV , hæve den forreste ved hjælp af en donkraft , og et sted bukke under begge sider . Bloker bagdæk for at være sikker .
2 .
Inden vi går under Jeep , åbne olien hætten på toppen af motoren , som vil give olien løbe hurtigere .
3 .

Sæt en tom container under bundkarret og stik , placeret i bunden af motoren . Ved hjælp af tændrørsnøgle , skru forsigtigt olieprop . Olien kan i første omgang sprøjte ud af gryden . Lad det løbe ned i beholderen , der skal holde mindst fem quarts .
4 .
Mens olie afløb , find den gamle olie filter, som også er under motoren . Det er i nærheden af fronten , tæt på styremaskine . Det ligner en fed sodavand kan og er ofte hvid .
5 .
Brug oliefilter skruenøgle --- normalt forsynet med et band , der kan placeres rundt om oliefilter og strammet-- til at skrue filteret mod uret . Lokalisering bandet så tæt som muligt på toppen af filteret , vil gøre opgaven lettere , hvis den sidder fast .
6 .
Når filteret er slukket , skal du kontrollere de gamle pakning er også fjernet . Placer det nye filter med pakning på plads og skru med uret . Må ikke skrue alt for stramt . Kontrollér filteret producentens anvisninger .
7 .
Udskift olie panden stikket , og igen ikke skrue alt for stramt . Fyld bilen med olie i henhold til fabrikantens anvisninger , og se nedenunder for utætheder . Bortskaf olien og filter efter miljømæssige forskrifter .

gode råd og advarsler


 • Olien afdrypning fra Jeep Cherokee vil sandsynligvis være meget varmere end motoren , så bruge beskyttelse og undgå kontakt så meget som muligt .


 • Relaterede artikler


  hvordan du nemt skifte olie i bilen
  hvordan du udskifter bremse rotorer på i 1996 Isuzu rodeo
  hvordan man kan ændre BMW transmissionsolie
  hvad der forårsager en boble en bil dæk?
  hvordan man kan fjerne benzin lugt i tæppet uden brug skadelige kemikalier
  hvordan man kan oplade et batteri ikke er tilsluttet til bilen
  hvordan man bruger en bil vask stav i mere end vask en bil
  symptomer på dårlig stivere i biler
  hvordan man kan købe en Suzuki bil spoiler
  hvordan man bløder Brembo bremser