hvordan man auto vedligeholdelse for alle

hvordan man auto vedligeholdelse for alle

Hvordan man kan spare udgifterne til høje reparationer, som glemte kunst regelmæssig vedligeholdelse

Du skal bruge: .
Grundlæggende værktøjskasse og en ejere håndbog
. .


1 .
Punkter ofte overset , men de koster en masse i nødsituationer er batteri , dæk og kølesystem spørgsmål . Batterier bør kontrolleres to gange om året og terminalerne renses . Bagepulver og vand fungerer godt . Hvis du fjerner kablerne sørg for at have den nulstillet koden til tyverisikring radioer . Ren og anvende lys belægning af lithium fedt .
2
Dæk : . Tjek trykket en gang om måneden , dens OK hvis det varierer lidt . Rotere dem hvert 7500 mi . i en lige linie , til bag . Hvis de er 4 år eller ældre erstatte dem, før du er tvunget til på en tur . Altid har tilpasningen kontrolleret efter nye dæk installation . Også , at holde dækkene på 35 p. s. i. vil bidrage til at få de bedste kilometertal .
3 .
Kølesystemer bør betjenes af fabrikanterne tidsplan . Men check underhood for at se om slanger eller bælter er revnet eller sprødt. Jeg har altid bære en rulle gaffatape og en gallon 50/50 frostvæske til nødsituationer . Sørg også for elektrisk ventilator fungerer efter hensigten .
4 .
Endelig er dette ting du kan gøre ! Tjek under kølerhjelmen en gang om ugen , alle væskestande . Brug din brugervejledning og holde en log på din vedligeholdelse og du vil få en masse kørsel og undgå akut udgifter .

gode råd og advarsler


 • kan finde en komplet serviceværksted , og ikke forsøge reparation ud over din oplevelse . Mens discount og volumen butik vil forsøge at flytte deres produkt , så husk at der er meget gode mekanikere der også . hvis de ikke kan yde den service, du har brug for , spørge nogen om de ville på deres egen butik eller hjem . Tiderne er hårde , og du kan få en bedre aftale i pris og service fra en mekaniker der vil beskæftige sig med dig en -til -¨¦n .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter en Isuzu Trooper lambdasonde
  hvordan man rent dæk fælge
  hvordan du fjerner en stædig olie filter
  kobling & transmission problemer
  tips om detaljer bil interiør
  hvordan man kan sifon gas fra en plæneklipper
  hvordan man kan fastsætte tilpasningen på en bil
  hvordan man kan ændre en tændrør i en Ford freestyle
  hvordan du ændrer din bil eller lastbil er motorolie
  hvordan man kan lave bildør dings