den bedste måde at rense auto tæpper

den bedste måde at rense auto tæpper

Automotive tæppe rengøring ofte tager en bagsædet til udvendig rengøring , nogle gange , hvad der ses på ydersiden får mere opmærksomhed, hvad der er på indersiden. For at holde den indvendige tæppet rent , er en vedligeholdelsesplan , herunder let til tungt rengøring nødvendig

regelmæssig støvsugning

Fjernelse af snavs og affald , der naturligt gør sin vej ind i en bil er vigtig . Plan for støvsugning den indvendige flere gange om måneden . Dette vil holde gulvtæppet ved at kigge løbe ned og nusset . En polstring eller detalje værktøj tilsluttet til et vakuum vil være tilstrækkeligt . Hvis den ikke findes , mange tankstationer og bilvask har selvbetjening vakuum maskiner til rådighed .

Spot Rens

Som fedt og spild forekommer på gulvet , rengør dem så hurtigt som muligt . Hold en alle formål tæppe stedet renere og en frottéstof håndklæde handy . Skamplet spild så hurtigt som muligt . Påfør stedet renere til håndklæde , derefter forsigtigt arbejde det ind i stedet fra den ydre omkreds til midten for at holde pletten breder sig .

dybderensning

Mindst en gang om året , giver tæppet en dyb rengøring . En lejet damp maskine ( også kendt som en varm vand emhætte ) er nok det bedste valg . Sørg for, at enheden har en hånd vedhæftet fil for polstring rengøring , som de regelmæssige tæppet wand vil være vanskeligt at bruge .
Vælg en klar , solrig dag til dyb rengøring . Når tæppet er blevet renset , vil bilens vinduer er nødvendigt at være åben for at tillade tæpper til tørre .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense en Jeep Wrangler hardtoppen
Volvo Truck vedligeholdelse
hvordan man kan maksimere mpg
hvordan man kan ændre olie på en motorcykel DIY vedligeholdelse og reparation kursus
hvordan du udskifter en Mazda 3 brændstoffilter
hvordan man kan forbedre en jeep ’s brændstoføkonomi
hvordan man åbner en låsning gas cap
hvordan man kan ændre tændrør & distributør cap i en Taurus
hvordan du tilføjer bil kølemiddel
hvordan man kan sætte på vinduesviskerne