hvordan du fjerner røg lugt fra din bil - grøn

hvordan du fjerner røg lugt fra din bil - grøn

Lugten af cigaretrøg i bilen kan dvæle i måneder og nogle gange endda år , hvis du ikke tager de rigtige skridt til at fjerne det . Du kan blive en ryger selv , måske du for nylig holde op, eller endda lade nogen røg i bilen . Uanset årsagen til den røg i bilen , der er en måde at få det ud for god uden brug af skrappe kemikalier . Denne metode er en permanent fix , ikke en midlertidig maske

Du skal bruge: .
lille spand
Vanilla æteriske olie .
Varmt vand.
Hvid eddike .
Vask klude .
Spray flaske .
Få kviste af frisk eukalyptus blade .


1 .
Bland vanille æteriske olie med varmt vand og eddike i den lille spand . Du ønsker at blande omkring 8 dråber vanille til omkring en 50/50 blanding af varmt vand og eddike . Hæld blandingen i sprayflaske . Mere eller mindre vanille kan bruges , afhængigt af dine præferencer .
2 .
Brug af tåge indstillingen på sprayflaske , spray alle indtræk i bilen . Gnid ikke blandingen i , simpelthen spray og lad det tørre . Glem ikke dit loft !
3 .
Efter sprøjtning polstring , ved hjælp af din vask klude eller klude , spray og tør ned alle overflader på indersiden af bilen . Din blanding er sikkert at sprøjte på alle overflader , så sørg for at tørre ned på instrumentbrættet , rattet , Tillad osv.
4 .
køretøj til luft /tørre ud ved at rulle ned ad vinduerne . Sted 4-5 kviste af eukalyptus blade under sæderne i din bil og lad det , ændre kviste hver 3 uge eller så for at holde bilen ildelugtende frisk og deodoriseret !

gode råd og advarsler


 • Vanilla og eukalyptus er naturlige deodoriserende og vil bistå med at fjerne , snarere end maskering , duften af røg fra bilen .
 • Hold eukalyptus i køretøjet vil bidrage til at bevare friskheden .
 • Blandingen vil også arbejde godt at deodorize et køleskab !
 • Må ikke sprøjtevæsken i nogens øjne .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan rense stikkene til et bilbatteri
  Hvor tit skal jeg voks min bil ?
  hvordan man våde sand en bil , der har en klar lak finish
  hvad vedligeholdelse bør ske på en bil til 100.000 miles
  hvordan man kan sætte på en lyddæmper
  beskriver tips til biler
  gør det selv forlygte restaurering
  hvordan man kan ændre overføre sagen olie på en Lexus RX300
  det bedste sted for et olieskift
  hvordan man kan vaske en bil uden en slange