hvordan man for kvinder : 4 grundlæggende vedligeholdelse af køretøjet funktioner

hvordan man for kvinder : 4 grundlæggende vedligeholdelse af køretøjet funktioner

Korrekt vedligeholdelse af din bil vil forlænge motorens levetid og gøre ture til mekanikeren lidt færre . Alle Kvinder bør kende til grundlæggende vedligeholdelse af køretøjet

Du skal bruge: .
Papirdispenser
Tragt.
Olie.
Sprinklervæske .
Kølevæske /Antifreeze .
Tire trykmåler .


1 .
Lad os starte med dækkene . Korrekt inflationen vil forbedre gas kilometertal og gøre dit køretøj tur glattere . Hvis du ikke har adgang til en luftslange derhjemme så skal du måske ønsker at gå til en tankstation og bruge luftslange der . Den første ting at gøre er at læse på siden af dækket korrekt inflation . Dette er opført på dækket som PSI der står for pounds per kvadrattomme . Når du har fundet den rigtige PSI , skru ventilhætten . Derefter sætte cirkel ende af dækket måle på ventilen stamceller . Lægge lidt pres for at få en behandling . Hvis du lægger bare en lidt pres vil du være at slippe luft . Hvis aflæsningen er den samme som den anbefalede PSI så alt hvad du skal gøre er at sætte ventilhætten igen . Hvis det er over PSI , så bliver du nødt til at frigive noget luft . Huske, når du sætter dæk gauge på og en lidt luft kom ud ? Det er dybest set , hvordan du kommer til at frigive noget luft . Når du har nået den rette PSI så du er færdig med at dæk . Hvis PSI er under anbefalingen , så bliver du nødt til at tilføje luft . Det er her, du skal have en luftslange . Sæt enden af luftslangen på ventilen stamceller på samme måde, du sætter dæk gauge på og trykke på aftrækkeren på luftslangen dæk inflator . Nogle af de dækpumper har dæk målere indbygget , så du kan tjekke dine fremskridt , men hvis det ikke så fjerne dæk inflation og tjekke med din dæk gauge . Fortsæt indtil du er på det rigtige PSI . Når du er færdig , sættes ventilhætten igen og fortsætte til den andre dæk .
2 .
Næste vi nødt til at gå videre ind i motoren . Håndtaget at åbne motorhjelmen ligger i bunden af førersiden instrumentpanelet . Det normalt vil have et billede af en bil med en hætte åbne eller det kan have ordene HOOD på det . Jeg ved, at der er folk , der læser dette gad vide hvorfor jeg forklaret, hvor hætten udgivelse er , men der er kvinder derude , der aldrig har åbnet en hætte , og disse anvisninger er beregnet til at være bogstavelig at hjælpe dem . Når du får hætten åbner vi kan fortsætte . De næste 3 trin kræver, at motoren kold . Hvis det ikke er så gå tilbage i huset i ca 30 minutter og så komme ud igen . Når din motor er afkølet vi kan tjekke kølervæsken niveau. Nyere biler har lukkede systemer og du tjekker kølervæskestanden på over flow tanken . Dette er en stor mælkehvid plastbeholder med låg , som vil have en varm niveau linje og en kølig niveau linje . Da motoren er kold vi kommer til at kontrollere den kølige niveau linje. Hvis kølevæsken i tanken er under denne linje, så vi er nødt til at tilføje nogle kølevæske til overløbet tanken . Få en tragt og hæld kølemiddel i , indtil du er på linje . Hvis det er over så vi nødt til at fjerne nogle , men dette er et skridt , der kræver korrekt bortskaffelse af den fjernede væske . Det er imod loven at uretmæssigt bortskaffe og er giftig for dyre-og planteliv . Du kan ringe til en del butikken for at se, om de deltager i genbrug køretøj kølevæske eller check med en bil genvindingsvirksomhed at se om du kan tage det der . Det er dit valg , hvis du ønsker at fortsætte eller gå til en garage og få dem fjerne det . Jeg vil gå videre og forklarer, hvordan du fjerner kølemidlet , hvis du vælger at gøre det selv . Du kan få en kalkun baster at hjælpe med at fjerne kølemidlet . Åbn hætten og sæt den kalkun baster indtil du har nået det overskydende væske . Suck op nogle væske og læg dem i en glaskrukke . Hold gøre dette , indtil du har nået det rette niveau , og derefter lægge låg på den glaskrukke , indtil du er klar til at tage det til genvindingsvirksomhed .
3 .
Livet linje i dit køretøj er det næste skridt . Nogle mennesker siger , at olien i din bil er blodet af dit køretøj . Hvis du løber tør for olie din bil , kan ikke fungere , og du blæse motoren . Der er 2 maalepind din motor . Den ene er til motorolie , og den anden er til transmissionsolie . Jeg vil omfatte transmission i en anden artikel . Vi ar kommer til at være bekymret kun med oliepinden . Du kan finde maalepind ved at se efter en spole stykke metal stikker op af motoren . Oliepinden er normalt frem af transmissionen ¨¦n. Hold den snoede del og trække oliepinden ud . Det er en lang pind med nogle markeringer på enden af den . Tør oliepinden mod slutningen af det med en køkkenrulle . Kig på markeringerne . Der bør være lav og fuld markeringer sammen med nogle Marling , der identificerer en satifactory varemærke. Sæt oliepinden tilbage i hullet du tog den ud af og tælle til ti . Træk målepinden ud igen og ser at se, hvor olien registre på oliepinden . Hvis det er lavt så vil vi nødt til at tilføje nogle motorolie . Hvis det er for fuld vil jeg foreslå at tage det til en mechanis eller har nogen du kender dræne nogle af olien da det er en proces , der kræver at få under køretøjet og kende den rigtige måde at tømme olie . Hvis oliepinden registre tilfredsstillende området bare sætte oliepinden tilbage på som du er færdig . Hvis det er lavt så her er hvordan du tilføjer olie . Find en hue , der siger olie på den. Det er her vi kommer til at tilføje nogle olie til din bil . Tag hætten og sat en tragt ind i åbningen . Hæld halvdelen af flasken i tragten og vent og 5 minutter at tjekke oliepinden igen og se , hvor olien er registrering . Hvis det er fortsat lav , gentag dette trin , indtil du får en stisfactory læsning og derefter erstatte hætten .
4 .
Det næste trin er ikke en vital funktion del af dit køretøj , men for de fleste Kvinder er det en praktisk funktion . Dette er den væske til vinduet vaskemaskinen. Hvis du vil tjekke dette niveau youa re kommer til at finde en anden mælkehvidt tank . Det meste af den tid, det ligger i nærheden af kølevæske tanken vi allerede er dækket . Når du har fundet tanken se på, om der er streger på siden ligesom kølervæske tanken . Hvis der ikke er , at tage hætten og se om den er fuld. Hvis du ikke kan se nogen væske så vi kommer til at fylde det op til højre i toppen af tanken . Når den når toppen af tanken , så er det fuld , og du er færdig . Sæt hætten på igen .

gode råd og advarsler


 • Dette er de 4 meget grundlæggende trin for at bevare din bil . Jeg kan varmt anbefale, at enhver kvinde bør tage en klasse om det grundlæggende i dit køretøj . Gå til din lokale Community College og se om der er en bil nybegynder kursus eller du kan tjekke med din lokale voksne skole .
 • Hvis der er nogen af disse skridt , at du ikke føler dig tryg håndtering så er du nødt til at tage det til nogen, der er kvalificeret til at udføre vedligeholdelse på din bil . Ethvert køretøj er anderledes , og jeg vil foreslå at købe en håndbog , der er for din specifikke model og gøre af bilen. Udfør ikke nogen af disse funktioner , hvis du ikke er sikker på evne til at udføre disse funktioner . Jeg er ikke en kvalificeret mekaniker og garanterer ikke at udføre disse grundlæggende vedligeholdelse funktioner vil ikke skade din bil , hvis ikke udført korrekt . Hvis du er i tvivl , tage den til en mekaniker . Disse instruktioner er kun til orientering .


 • Relaterede artikler


  brændstoffilter instruktioner
  Sådan nulstiller et dæk skærm på en 2007 Range Rover HSE
  tips til at oprette et hjem garage for at male biler
  hvordan man kan finde billige auto reservedele
  hvordan man kan ændre en vinduesvisker motor på en chevrolet s10
  hvordan man rent bil puder
  hvordan man kan reducere bilens motor støj
  bilindustrien detaljer tips
  bedste form for bilbatteri
  hvordan man kan justere vinduesvisker væske dyser