auto batteri vedligeholdelse

auto batteri vedligeholdelse

Mange bilejere oplever et dødt batteri på et eller andet tidspunkt : du får ind i din bil som du gør hver morgen , men denne gang motoren knap håndsving og bilen ikke vil starte . I mange tilfælde kan du bebrejde dette problem på en manglende vedligeholdelse af batteriet . For at hjælpe din motor får al nødvendig strøm hver gang du tænder tændingsnøglen , tilføje nogle enkle trin til Deres køretøj vedligeholdelsesplan

Inspektion

Se efter særlige problemområder , der påvirker bilens batteri ydeevne som skidt oprustning . tæret terminaler slidte , revnede eller knækkede kabelende terminaler løs hold -down-og snavset bakke . En beskidt top ikke alene gør det vanskeligt at opretholde den batteriet, men er også en årsag til strømforbrug .

fremstilles en opløsning af vand og bagepulver . Iført et par latex handsker , påfør opløsningen med en blød børste til at fjerne snavs og syre fra toppen og resten af batteriet sagen . Når afmontere batteriet kablerne , skal du bruge løsningen og et batteri post rengøring værktøj til at fjerne korrosion bygge op fra batteriets stillinger og terminaler . Fjern batteriet holde -down , og rengør batteri bakken så godt.

Tjek hvert batteri tilfælde , terminaler og kabler til revner og brud , som kan forhindre elektrisk strøm . Udskift slidte og beskadigede batterikabel og terminaler . Hvis du kan se åbenbare fysiske skader på batteriet tilfældet, skiftes det så godt .

elektrolytbufferreagens

Medmindre du har en vedligeholdelsesfri batteri , tjekke elektrolyt niveau i batteriet ved at fjerne ventilationshætter ved hjælp af en almindelig skruetrækker . Bær latex handsker og beskyttelsesbriller til denne opgave for at undgå kontakt med batterisyre . Se gennem ventilationshullerne , og sørg for elektrolyt niveauet når bunden af fyld ringen . Hvis det er nødvendigt , destilleret tilsættes vand .

Hop Start

Hvis du har brug for til at hoppe starte dit køretøj , følge denne sikker procedure . Forbind det røde jumper kabel til pluspolen på det gode batteri og den anden ende af det røde kabel til den positive terminal på batteriet . Tilslut derefter jorden , eller sorte jumper kabel til den negative side af det gode batteri og den anden side af det sorte jumper kabel til et chassis jorden på din bil . Dette vil forhindre en gnist fra antænde den meget eksplosive brint gas udarbejder senest batterisyre . Så snart din bil motoren starter , skal du fjerne jumper kabler i omvendt rækkefølge, du tilsluttet dem .


Relaterede artikler


hvad der forårsager et bilbatteri til overprisen ?
hvordan man strip male ned af en bil
hvordan man kan gøre biler mere effektive
hvordan du udskifter Dodge kugleled
Hvordan elektriske bremser arbejde ?
hvordan man kan kontrollere, om en dårlig dc elektrisk motor
hvordan man kan tune en bil
hvordan man kan slukke , lukke , lukke ned, nulstille vedligeholdelse lyset af Toyota Prius
hvordan man kan vide , hvornår de skal købe nye dæk
hvordan man kan erstatte en hale lys i en 1989 Toyota Camry vogn