biler ladesystem problemer

biler ladesystem problemer

Afgiftssystemet af en bil er ét system , der virkelig kan gøre det tydeligt, når der er et problem . En bil afgiftssystem er ansvarlig for at levere strøm til bilens kredsløb og til at holde batteriet ved fuld opladning . Læs videre for at opdage de grundlæggende dele af bilindustrien afgiftssystemet , samt de forskellige problemer der kan opstå , og de symptomer , der ledsager sådanne problemer

Ladesystem fundamentals

Der er seks store dele, biler afgiftssystem . De omfatter generatoren , spændingen regulator , generatoren drivremmen , opladningsindikatoren , afgiften systemet ledninger og batteriet . Generatoren drivrem overfører kraften fra motoren til at køre generatoren , som er en AC generator . Efter at motoren starter , leverer generatoren alle de nuværende , der anvendes af bilen og holder batteriet ved fuld opladning . Problemer med nogen af disse komponenter vil dukke op på forskellige måder .

Symptomer på biler afgiftssystemet problemer

Fire almindelige symptomer på problemer med afgiftssystemet indeholde et dødt batteri , en overopladet batteri , slibning , summende eller skrigende lyde , og en afgiftssystem lampen tændt hele tiden . Nogle af disse symptomer kan være forårsaget af fejl i andre systemer , såsom en dårlig forret , computer fejl , eller en defekt batteri , så diagnosen kan være en vanskelig opgave .

Automotive afgiftssystemet problemer

En visuel inspektion af de dele, af afgiftssystemet ofte vil afsløre årsagen til problemet , såsom en løs eller mangler drivrem , tæret batterikablerne eller terminaler , eller ledningsføring problemer . Andre problemer, såsom et problem med spænding regulator , Electronic Control Module eller en dårlig generator vil tage yderligere diagnostiske tests for at opdage . Fælles tests omfatter en ladesystem output test , en regulator spænding test, en regulator bypass test og et kredsløb modstand test . Disse tests er udført med en last tester eller en VOM ( volt-ohm-milliammeter ) . Sommetider et oscilloskop kan bruges til at indkredse problemet .

Prøvningsprocedurer

Hvis du vil bruge en belastning tester for et afgiftssystem output test , skru de to fører til batteriet og klip den induktive forstærker pickup rundt om isolering på negative batterikabel . Drej tændingsnøglen skifte til " run " og registrerer amperemeteret læsning . Start motoren og lad den tomgang . Juster belastningsstyring på testeren , indtil amperemeteret viser den aktuelle produktion ( lad ikke spændingsfaldet under 12 volt ) . Tilføjelse af to amperemeteret behandlinger vil vise det samlede afgiftssystem produktion i ampere , som skal sammenholdes med rating af generatoren . Denne test er den mest almindeligt brugte til at afgøre, om der er et problem med afgiftssystemet . De øvrige prøver , der er nævnt i forrige afsnit kan bruges til at indkredse problemet , hvis afgiftssystemet udgangsstrømmen er fundet at være lav .

Forholdsregler

Afbryd batteriet , før du fjerner en komponent af afgiftssystemet . Undladelse af at gøre dette kan resultere i skader på følsomme elektroniske komponenter . Aldrig omvendt polaritet , eller skader kan forekomme på dioder i generatoren . Må ikke køre motoren med generatoren 's afbrudt produktion . Aldrig kort eller jorden enhver terminal i gebyrsystemet medmindre det i instruktionerne i butikken manualen angiver andet .


Relaterede artikler


radiator VVS Grundlæggende
hvordan man bruger en skralde
hvordan man kan ændre en Dodge Avenger 120a generator sikring
hvordan man kan teste en bil radiator : velfungerende & ingen varme
hvordan man kan sifon gas fra en plæneklipper
hvordan man korrekt skifte olie i bilen
Sådan nulstiller den krævede vedligeholdelse ( maint req’d ) lys i en 2004 Honda Accord
hvordan man kan justere en remstrammer
hvordan man passer til din bil
hvordan voks og polish en bil