dodge diesel vedligeholdelse tips

dodge diesel vedligeholdelse tips

Dodge dieselmotorer , især Dodge Cumming-stil motorer , er stor for præstationsfremmende teknikker og vedligeholdelse. Dodge dieselmotorer er robuste , og med den rette mængde tweaking og korrekt vedligeholdelse , kan opgraderes til at give dig store præstationer fra brændstof-op til midten af 20'erne i miles pr gallon-. og store olie ydeevne

Transmission

På en Dodge dieselmotor , især den ene med en turbo motor , er det vigtigt at holde øje med transmissionen . Dodge Diesel lastbiler ved hjælp af en masse hestekræfter , som kan sætte en enorm belastning på transmissionssystemet. Det anbefales, at du tjekker transmissionsolie hver 10. 000 miles , hvis du er tungt lastet med din lastbil . Din transmission skal et band-også kaldet et bælte-justering hvert 24 tusind miles . Hvad bælter skal ændres , og når afhænger af året , og gør din Dodge diesel , så tjek instruktionsbogen for at finde ud , hvad der er passende for din bil .

Opgradering

Motoren i en Dodge diesel kan blive opgraderet som en del af vedligeholdelsen at øge ydelse ud af din maskine . En fælles opgradering er for det brændstof, injektor . Disse brændstofindsprøjtningsenheder kan spare dig for brændstof energi, når du kører , eller opgradere hestekræfter i din motor . Når du gør disse typer af vedligeholdelse opgraderinger , er det vigtigt at holde din motor cool, og installation af en high- flow udstødningsrør kan holde motoren temperaturer ned .

Dual Filtration

En måde at få ekstra olie kilometer ud af din dieselmotor er at installere en dual-remote bypass filtreringssystem . Disse filtrering bypass den faste rutefart tidsplan for dit køretøj , men i stedet give dig at ændre din olie , når en olie analyse-afprøvning af olie for slitage-tyder på en ændring er nødvendig . Denne dobbelte filtrering dobbelt filter olie til at holde ud snavs og fjerne vand fra olie , forebyggelse rust og slid på motoren . Amsoil gør dual-filtrering systemer specielt til Dodge diesel lastbiler og kan forlænge levetiden på din olie fra 3. 000 , før en ændring er nødvendig til 20. 000 miles .


Relaterede artikler


hvordan man bruger nemt outs
hvad er rotorer i en bil ?
dele af et jetfly
hvordan man kan justere en Serpentine bælte
hvordan man holder en sort bil støvfrit
Nissan Pathfinder vedligeholdelse
rådgivning om transmission problemer
hvordan man wire tågelygter på en spejder
dele af en udstødning
hvordan man kan ændre en tændrør i en Ford freestyle