hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen

hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen

Ved nu du har læst oplysningerne om , hvordan benzin eller olie er lavet . Her er hvad der sker næste i rækken :
raffinaderi er dybest set en meget stor fabrik . Når råolien er sendt til raffinaderiet via rørledninger , er det omdannet til benzin og et væld af andre produkter, vi bruger på daglig basis

på raffinaderiet


1
Hvordan " gas og kram " få adskilt : .
( Information høflighed af Chevron Learning Products )

Råolie pumpes ind på " destillationskolonner ", som adskille komponenter i råolie . Destillationen giver lettere materialer som flydende gas at stige til tops . De tungere materialer, såsom de gasolier , som er kendt som " remanens " synke til bunden af destillationen tårnet .
Adskillelsen af disse materialer er afgørende , fordi det vil afgøre, hvor det endelige produkt vil blive sendt . For eksempel skal flybrændstof langt mindre raffinering end benzin du finder på pumperne . Så er de materialer , der kræver mere raffinering derefter sendt til forskellige " strømme " .
2 .
Hvad det betyder at " Knæk On! "
Udtrykket " Cracking , "er meget udbredt i olie kredse , fordi der i denne proces , varme og tryk er brugt til at knække de tungere , mere holdbare kulbrinte molekyler til at blive lysere .
at læse den nøjagtige proces , der anvendes i revner , se Chevron hjemmeside placeret i afsnittet Ressourcer .
3 .
Hvordan tilsætningsstoffer kommer ind på billedet . .
i at få benzin til din lokale tankstationer , er en intens form af revner , der anvendes kaldes " flydende katalytisk krakning . " Efter dette punkt , er det lettere benzin eller benzin molekyler nu dannet . Raffineringsprocessen efter dette punkt kan sætte i " Tilsætningsstoffer " og farvestoffer og andre statslige nødvendige ingredienser for at gøre benzinen mere miljørigtig . Også , det hjælper udførelsen af dit køretøj
4
fra raffinaderiet til din station : .
Med brug af rørledninger , tankvogne og tankskibe transporteret med skib , er den benzin sendes til distributionscentre med støtte fra højt kvalificerede personer . Fra distributionscentre , er benzin transporteret til lokale tankstationer , så du forbrugeren , er i stand til at fylde din benzintank ! Og det er hvordan det gøres !


Relaterede artikler


hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen
hvordan man kan være mindre på benzin
hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan