hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet

hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet

Vi er alle skyldige i at klage over prisen på benzin , mens gør vores bedste for affald , hvad benzin vi køber . Mest dette er gennem vores egen uvidenhed , ikke klar over, at der er måder at forbedre vores bils benzin effektivitet . De følgende trin vil hjælpe dig med at opnå et liv , der er rigere på lommen og ren luft
1

Kør langsomt . Tests har vist, at du får, vil 40 procent flere kilometer ud af bilen ved 55 km /t sammenlignet med kørsel ved 80 km /h.
2 .
Prøv ikke at fremskynde eller aftage for hurtigt . Dette er ofte knyttet til fattige gearskift , hvor du enten skifte gear for ofte eller ikke nok , der overworks motoren og til gengæld affald benzin .
3 .
Hold foden fra koblingen undtagen når du skifter gear . Dette er især relevant , når folk venter på trafiklys og anvende koblingen til at holde bilen stabil-med håndbremsen trukket i stedet sparer en masse benzin
4
Sluk for motoren. hvis du er stop for mere end to minutter .
5 .
forudse dine bremser . Benzin kan være spildt, når du stopper din bil pludselig , eller hvis du bruger dine bremser for meget i al almindelighed.
6 .
Kør ud , så snart bilen starter . Hvis du lader motoren køre , venter på at varme op , er brændstof til spilde . Gå straks i et lavt gear og motoren vil varme op , mens du kører .
7 .
regelmæssigt kontrollere bilen for problemer . Konstant at kontrollere dine biler dæktrykket på tankstationer og rengør luftfilteret-en beskidt man kan skade komponenter og bilen skal mere brændstof for at kompensere for skaden .
8 .
Undgå at køre med tung last som igen motoren bliver overbelastet og mere benzin vil være behov for den til at køre effektivt .
9 .

Planlæg din rute til fjerntransporter . Hvis du kan undgå tung trafik det vil spare dig på brændstof , da køretøjet ikke vil være venter i lange køer , konstant at stoppe og starte .

gode råd og advarsler


 • Oprette en lokal bil pool. For eksempel hvis dine børn gå i samme skole som børnene næste dør er det en god idé at tage det på skift at køre .
 • Brug ikke din bil unødigt . Den bedste måde at forbedre dine biler effektivitet ved ikke at bruge det så meget .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
  hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
  hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
  hvordan man kan være mindre på benzin
  hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan
  hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
  hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen