hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet

hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet

Verden bliver mere og mere bekymret over problemet med global opvarmning , og med god grund . Verdens gennemsnitlige temperatur bliver varmere hvert år , med selv den mindste ændring udøver en indflydelse på levetiden af vores planet . En væsentlig bidragyder til dette problem er emissionen af forurenende stoffer fra biler . Denne artikel viser, hvordan du kan reducere effekten af benzin fra vores køretøjer
1
Køb bil , der kører på diesel . Benzin er et fossilt brændsel . Forbrænding af fossile brændstoffer skaber svovlsyre , kulsyre og salpetersyre , som kan skabe syreregn . Diesel -brugere kan nu få ultra lavt svovlindhold .
2 .
Konverter din bil til at bruge biobrændstof . Hvis din bil er en diesel , kan du skifte til biobrændsel , der bruger vedvarende energikilder , såsom vegatable olie . For flere detaljer , besøge biobrændstof linket nedenfor .
3 .
Køb en hybridbil . Dette kombinerer en benzinmotor med et batteri uden at kompromittere bilens ydeevne.
4 .
købe en elbil . Disse biler kan ikke være så effektive som benzin kører biler, men at de ikke udsender forurenende stoffer til luften , når der køres . Selv om det ofte er overset , at emissionerne er fremstillet af den generation af elektricitet .
5 .
Kontroller, at du ikke unødigt bidrager forurenende stoffer. For eksempel , hvis du overfylder din bil , når tanken er dårligt forseglet , kan benzin lække ud og fordampe i atmosfæren .
6 .
begynder at cykle til arbejde . Antallet af køretøjer på vejene er stærkt voksende . Siden 1980 , at den energi transport benytter , er steget fra 25 % til 37 % . I dag er et stigende antal britiske byer har cykelruter . I nogle tilfælde er det hurtigere at cykle end at køre .

gode råd og advarsler


 • Reduktion dine biler benzinforbrug vil reducere emissionen af forurenende stoffer .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
  hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
  hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan
  hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen
  hvordan man kan være mindre på benzin
  hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
  hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler