hvordan man kan være mindre på benzin

hvordan man kan være mindre på benzin

Høje gaspriser har vi alle spekulerer på, hvad vi kan gøre for at spare både penge og benzin . Hybrid biler er en god måde at stoppe afhængig af gas. Dog kan mange amerikanere ikke har råd til at købe en ny bil . Så hvis du er en af de millioner af amerikanere søge efter en anden løsning , kan du overveje nedenstående forslag
1 .
Beregn miles du kører til og fra arbejde .
2 .
Køb et bykort og check for kortere ruter . Plot vejen ud på kortet , og tage en prøvetur . Hvis den rute, sparer du tid og gas , gøre det til din faste rute til arbejde .
3 .
Ride en cykel eller gå til arbejde , hvis afstanden er rimelig . Få din daglige træning i processen og holde op med at betale gym gebyrer .
4 .
Tag offentlige transportmidler til arbejde i stedet for bilen . De fleste store byer yde tilstrækkelig offentlig transport for et mindre gebyr . Få en bus eller tog tidsplan og planlægge .
5 .
Deltag i eller danne en delebil . Placer en  · Share Ride til Work · Ad på dit arbejde opslagstavle . Det er en fantastisk måde at spare penge og benzin .
6 .
Køb en højtydende el-scooter som et alternativ til en bil . Besøg Evader Motor Sports hjemmeside for at finde ud af, hvordan overkommelige og praktiske de er til din livsstil . Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link .
7 .
bruge biodiesel ( vegetabilsk olie ) i stedet for diesel i bilen . Dette trin gælder for biler, der kører på diesel alene.
8 .
Konverter din bil til at køre på ¡ã Compressed Natural Gas. u00C2 ¡¤ Udfør en Google-søgning efter en ¡ã Compressed Natural Gas Konverter Kita ¡§ udbyder eller importør . Dette er et billigere alternativ til at købe en hybrid bil .
9 .
Nyd din nyvundne frihed . Ikke mere benzin priser , høje forsikringsomkostninger, og vedligeholdelse at bekymre sig om .


Relaterede artikler


hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen
hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan
hvordan man kan være mindre på benzin
hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler