hvordan man får bedre brændstoføkonomi ( gas kilometertal ) og gemme benzin uden at køre mindre

hvordan man får bedre brændstoføkonomi ( gas kilometertal ) og gemme benzin uden at køre mindre

Er du frustreret over dagens ekstremt høje gaspriser ? Må ikke du ønsker der kan være en måde for dig at køre uden at bruge så meget gas og føle smerte på pumperne ? Tja, faktisk er det muligt ! Du skal bare nødt til at være meget opmærksom på din kørsel taktik og alt hvad du gør bag rattet . Her er en liste over ting , der kan redde benzin fra vigtigst for mindst vigtige

Du skal bruge: .
En bil ( eller et andet motorvej køretøj )
En kørekort eller retten til at føre et køretøj på motorvejen eller vej .
Benzin.
En tur meter i bilen ( de fleste, hvis ikke alle køretøjer har disse indbygget i dem fra fabrikken ) .
Villighed til at huske og følge disse enkle trin til enhver tid under kørslen .
.


1 .
altid kender din nuværende brændstoføkonomi ! Jeg kan ikke understrege dette nok ! Nøglen til at få en bedre brændstoføkonomi er at vide , hvad din nuværende brændstoføkonomi er så , at du kan sætte et mål og forsøge at forbedre den næste tank ! Dette er simpelt , alt hvad du skal gøre er at nulstille din triptælleren når du fylder din tank , fylde tanken helt fuld , og når det er tid til at fylde næste gang , deler nummer på din triptælleren ved omfanget af benzin du putter i din tank , det er din gennemsnitlige brændstoføkonomi for at tanke ! Altid have et mål at opnå en bedre brændstoføkonomi på næste tank!
2 .
Sørg motoren er tunet og i top stand , sikker gøre din luftfilteret ikke er tilstoppet , og sørg for dine tændrør er op til par , og sørg for din EGR ventil fungerer korrekt Sørg for at alle sensorer er i god stand , de vigtigste er de lambdasonder ( også kendt som O2S ) , massen luftstrøm sensoren ( også kendt som MAF ) , gashåndtaget positionssensor ( også kendt som TPS ) , og den afsmittende sensoren . Kontrollere disse dig selv, hvis du ved , hvordan man er denne artikel om at spare benzin , ikke om hvordan man kan løse motorproblemer , så hvis du ikke ved hvordan du løser disse problemer selv , så skal du måske være i stand til at lære , at der i en anden artikel , at er om dette, og hvis du ikke tror du kan gøre det selv , så bare se dine venlige nabolag mekaniker !
3 .
Brug ikke bremserne , undtagen når du absolut skal ! Hold ikke speederen ned , indtil tid til at trykke på bremsen , i stedet , skal du slippe speederen længe før du stopper , så du kan næsten kyst til et stop . Bremsepedal er et redskab , der bruges til at smide energi, når det ikke længere er nødvendig. Flytning af dit køretøj er energi , er bremserne tager flytte energi fra bilen og konvertere det til varmeenergi , AT DU KAN ALDRIG FÅ ! Så altid kyst så længe som muligt før anvendelse af bremsepedalen . Også i tunge kofanger til kofanger trafik , holde en stor kløft mellem din bil og bilen foran dig, så du kan kysten mere , når bilen foran dig stopper , og hvis det ser ud som trafik vil bare gå op i en lille bit og stoppe igen , ikke spilder din gas til også at gå op i en lille smule , i stedet vente, indtil der er en rimelig afstand til at rejse .
4 .
Hvis det er muligt , ALDRIG trykke speederen for langt ned og accelerere hurtigt ! Når du gør dette, får motoren til at arbejde hårdere JUST at pumpe Luft fra optag til udstødningen, det gør det også nødt til at arbejde hårdere for at slå ting som klimaanlæg, generator , og servostyring pumpe hurtigere , dette bruger en masse mere benzin ! Også, hvis du har en automatisk transmission , det gør din motor roterer hurtigere ( mere RPM ) , ENGINE omløbshastighed ( RPM ) er direkte knyttet til GAS FORBRUG ! Motorens omdrejningstal har den største indflydelse på det effektivitet! Prøv at holde RPM så lavt som muligt .
5 .
jeg nævnte i ovenstående tip, du bør holde motorens omdrejningstal ( RPM ), så lave som muligt . Her er et tip for dem af jer, der har automatiske gearkasser . Hver automatgear har sin sweet spot , som er den laveste hastighed og RPM det vil give at flytte til næste gear . Finde ud af dette ved at se din motor RPM og du vil finde det. Når din motor RPM bliver på det punkt , hvor du tror den kan vælte ind i et højere gear , så slip blot speederen , ikke hele vejen , men lidt , du bare kan narre din transmission i at flytte til den næste gear ( og reducere motorens omdrejningstal ) tidligere end sædvanligt , hvilket sparer mere gas !
6 .
For dem af jer, der har manuelle gearkasser , ALTID AT transmission i højeste gear ! Jeg kan ikke understrege dette nok ! RPM , RPM , RPM ! Du er nødt til at holde din RPM lave , hvis du ønsker at
gemme benzin !
7 .
Hold dine dæk pumpes op til det maksimale tryk , de kan holde ! Lavt dæktryk kan resultere i mindre vejstøj og en jævnere ride, men for en meget høj pris , rullemodstand , hvilket medfører en massiv stigning i brændstofforbruget. Hvis du ønsker at spare brændstof så er du nødt til at holde dine dæk pumpes op til det maksimale og bare lære at ignorere vejstøj og ujævn ride !
8 .
Cruise Control ? Tja , nogle siger dette vil spare benzin , men faktisk er det ikke altid tilfældet , det er virkelig afhænger af situationen . Fartpilot kan spare benzin på en flad , plan -området ved at holde speederen konstant , så dine usikker foden ikke er saftpresning pedalen , især når du rammer huller og bump , men når der er en bakke , vil fartpilot stræbe efter at holde du med en konstant hastighed , også selvom det betyder at trykke på pedalen langt langt ned , selv forårsager en automatisk transmission til at flytte ind i et meget lavt gear , så når der er bakker , fartpilot er ikke en god idé . Også huske på, når du bruger fartpilot , kan du ikke drage fordel af alle disse andre brændstofbesparende taktik jeg fortæller dig !
9 .
Hmmm , sin alt for varmt i dit køretøj , så du er nødt til at køle eller anden måde , så hvad gør du for at holde cool uden at bruge for meget gas ? Nå mange vil sige, at du bør aldrig tænde for klimaanlægget . Jeg er nødt til at sige dette er ikke rigtig sandt ! Det hele afhænger af , hvad køretøjet du kører , og hvilken hastighed du bevæger dig. Hvis du er i gang på motorvejen hastigheder , åbne vinduer , vil bruge endnu flere benzin end airconditionanlægget vil , fordi det vil dræbe din aerodynamik ! Et åbent vindue med høj hastighed fungerer som en kæmpe faldskærm ! Du ved, hvad en faldskærm bruges til på en klods om benet strimmel , right ? Så på motorvejen hastigheder , skal du bruge klimaanlægget i stedet . Men , i byen , ved lave hastigheder , stoppet eller dets mere effektivt at simpelthen åbne vinduer .
10 .
Undgå tomgang når det er muligt . Mange mennesker siger, at det bruger mere benzin at starte motoren , end at hvad du vil spare ved at slukke det . Dette er kun tilfældet med gamle biler , der har motorer med karburatorer ! Hvis din bil blev bygget i det mindste i 1990'erne så chancerne er du kan spare benzin ved blot at dreje din motor fra, hvis du tror, du vil blive stoppet i mere end 5 sekunder!
11 .
anden måde at holde din RPM ned er ved at sætte din bil ud af gear , når du er friløb , hvis du kommer til et stop , hvis du går ned ad en bakke , osv. Hvis du har en manuel transmission , så skal du blot trykke på koblingspedalen mens friløb , vil din RPM falde til tomgangshastighed , med en automatisk transmission , kan du blot skubbe din gearstang til N ( Neutral ) position , og det vil slippe dine motorens omdrejningstal til tomgangshastighed !

12 .
Du kan yderligere bruge ovenstående trin ved at slukke for din motor mens friløb , er der ingen grund i at have det , selv at køre , hvis du ikke bruger det til at flytte køretøjet . BEMÆRK at de fleste ( men ikke alle ) AUTOMATISK TRANSMISSIONER kan og vil blive ødelagt af at gøre dette , så hvis du har en automatisk gearkasse , SÅ tjekke med din brugervejledning, og med din forhandleren, om FLAT TRÆKKENDE uden at fjerne trækaksler eller køre bil Skaftet er SAFE med dit køretøj !
13 .
I vinteren , skal du ikke køre varme på fuld udblæsning ! De fleste folk siger varme i en bil er gratis , men det er ikke sandt , det bare et rygte ! Varme er energi , er energi ikke bare dukker op ud af ingenting ! At energi kommer fra motoren varme ! Når du blæse væk din motor varme ind i din bil, så din motor er nødt til at bruge mere benzin at erstatte den varme !
14 .
IKKE køre hurtigt ! Jo hurtigere du kører , jo mere strøm din motor producerer , og der er en simpel videnskabelig regel, der siger alle maskiner mister effektivitet som dens effekt kommer tættere på sit maksimale , med andre ord , jo hurtigere du går det mindre effektive din motor er kører !

gode råd og advarsler


 • Hvis du kyst med din motor ud, så skal du tænde din tændingen tilbage igen umiddelbart efter din føler din motor stop roterende , fordi når du er afbrudt , vil din rejse måleren ikke vende , og dette vil medføre, at din brændstoføkonomi beregninger at være forkert .
 • Tjek din lokale love , før friløb med din motor slukket , fordi der i nogle områder er det ulovligt
 • Vær sikker hvis du kyst med din motor slukket , ikke gør det på en krumme vej fordi din strøm styring ikke virker , når din motor er slukket , vil dette gøre din rat meget svært at vende
 • HVIS DU COAST MED DIN motoren , ikke ind til tændingsnøglekontakten hele vejen ned , Vende det til TILBEHØR , fordi hvis du tænder for den hele vejen ned DET VIL Lås din RAT DER VIL forårsage en ulykke !
 • Hvis du kyst med din motor slukket , gør det ikke i nærheden af A Rail Road PASSAGE AS DU KAN STOP på spor og ikke kunne starte igen !!!
 • Hvis du har en automatisk transmission , ikke kysten med din motor slukket , indtil du først konsultere din producenten , er de fleste automatik ødelagt af dette er dog nogle forhjulstræk køretøjer konstrueret til at blive trukket uden at fjerne drivakslerne , dette er så at du kan flade trække det . Ikke spørge producenten , hvis du kan kyst med motoren slukket , vil de formentlig tror, det er dumt og sige nej alligevel , i stedet , så spørg dem , om det er sikkert at flad trække bilen .


 • Relaterede artikler


  hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan
  hvordan man kan købe benzin på det bedste tidspunkt
  hvordan man kan bruge færre penge på benzin
  hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
  hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen
  hvordan man kan sammenligne miljøvenlige brændstoffer til benzin
  hvordan man kan spare på benzinen
  hvordan man kan bevare disse på benzin
  hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
  hvordan man kan reducere benzin forbrug med din bil ved hypermiling