hvordan man kan bevare disse på benzin

hvordan man kan bevare disse på benzin

Gas er nu over $ 4,00 en gallon her i Las Vegas , NV . 0,25 cent en gallon er en saga blot . Vi vil aldrig få politikerne til at enes om en løsning , så det er på tide at tage tingene i vores egne hænder . Det kostede mig næsten hundrede dollars den anden dag at fylde min tank . Jeg kan lige så godt havde tændt et bål til min " C " til efterretning. Det er hvor hurtigt det gik . En hel dag betaler for 5 minutter ved pumpen . Så meget for søndag eftermiddag drev i parken til stil og krydstogt rundt i byen . Kørsel til arbejde er dyrt nok . Her er , hvordan vi kan spare på benzin og reducere omkostningerne , samtidig med at politikerne gør deres sind , hvad de skal gøre ved det :
1 .
Hold olien skiftet regelmæssigt og din bil tunet op . Glem ikke at skifte filtre så godt. En fin , tunet bil brænder en masse mindre gas .
2 .
Reducer din hastighed . 55 miles i timen er ideel til motorvejskørsel . Din motor vil kræve en masse mindre gas til at køre ved 55 miles i timen , end ved 65 eller 70 MPH .
3 .
Tjek dine dæk ofte . Rotere dem , holde og den rette mængde af lufttrykket i dem . Ved de fleste af tankstationer i byen , er luften stadig gratis .
4 .
Gå let på Gas . Fremskynde langsomt og jævnt . Kysten , når det er muligt . Aldrig går under halvdelen af en tank af gas , så fylde den op er ikke så dyrt . Når det er tid til gas op igen , bruge den overskydende gas tilbage i slangen fra " anden fyr ", før du tænder pumpen på for dig selv . Hver lille smule hjælper . Af en eller anden grund biler ser ud til at køre bedre og få bedre kilometertal på en fuld tank . Og det er rart ikke at skulle stoppe for gas på vej til arbejde . Stop for gas kan forårsage dig til at være sent , og få dig fyret . Dagens priser er hårdt nok til at betale med et job . Forestil dig , hvad det ville være som at skulle betale disse priser uden job .

gode råd og advarsler


 • Den mest effektive måde at spare gas til samkørsel . Las Vegas områder har Club Ride Commuter Services . The Club er medvirken af den regionale Transportation Kommissionen Southern Nevada ( RTC ) . Club Ride tilbyder incitamenter og priser til folk , der køre sammen . Ring til programmet hovedkvarter gratis på 1-866-CLUBRIDE for mere information . Besøg webstedet for at udfylde en ansøgning og begynder at samle i dag !
 • må ikke ryge eller forlade din motor køre, mens gasning op .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
  hvordan man kan spare penge på benzin
  hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
  hvordan man kan bevare disse på benzin
  hvordan man kan sammenligne miljøvenlige brændstoffer til benzin
  hvordan man kan købe benzin på det bedste tidspunkt
  hvordan man kan være mindre på benzin
  hvordan man kan reducere benzin forbrug med din bil ved hypermiling
  hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen
  hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin