hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin

hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin

Vælge, hvilke benzin til at sætte i din bil kan være en vanskelig virksomhed , specielt fordi der nu synes at være så meget at vælge imellem på tilbud mellem forskellige selskaber . Vi ved alle , at præmien benzin kan være dyrt , men mange af os rigtig kender forskellen mellem præmien benzin , og det er billigere rival almindelig benzin ? Her er hvordan man kan vælge mellem de to
1
Lær betydningen af begrebet " oktantallet . " . En benzin 's oktantallet betyder måling af dens evne til at modstå " motor banker : , hvilket sker , når brændstoffet i motorerne cylinderen eksploderer i stedet for at brænde som en normal skabe en lille chokbølge . Hvis en benzin har et højere oktantal , vil det være mere modstandsdygtige over for motoren banker . En benzin 's Road oktantal ( RON ) er en kombination af forskellige satser for forskellige aspekter af gas , og bruges til at skelne almindelig benzin (som normalt har en RON af 95 ) fra premium benzin (ca. 98 RON ) .

2 .
Vid, at for mange biler , fylder dem med premium blyfri i modsætning til almindelig blyfri vil gøre nogen mærkbar forskel for deres resultater og vil være en unødvendig udgift som stort set ingen motorer kræver benzin med en højere rating end 95 RON . Medmindre du kører en højtydende sportsvogn , eller bruge din bil til race , er der som regel ingen grund til at vælge præmie benzin .
3 .
beslutte, om din bil rent faktisk kræver brug af præmie benzin . Nogle biler med turboladede motorer eller racing motorer med høj kompression kræver premium benzin som standard . De fleste af høj værdi biler , sportsvogne og biler fra sports mærker ( for eksempel en BMW eller Coupe ) vil drage fordel af at være fyldt med førsteklasses benzin , så dem en større ydeevne og hurtigere acceleration , selvom det på ingen måde en nødvendighed .
4 .
Beslut om de andre fordele ved præmie benzin er værd de ekstra omkostninger . Premium benzin er kendt for at forårsage mindre forurening og opretholde en renere motor gennem rengøringsmidler indeholder .
5 .
Lær de forskellige navne til præmie, og almindelig benzin , så du kan vælge mellem dem på din regelmæssig tankstation-ikke alle virksomheder anvender de samme vilkår . For eksempel , den præmie benzin i BP garager i hele landet er kendt som BP Ultimate .
6 .
Se efter den dyreste benzin på tilbud , hvis du ønsker at vælge en præmie benzin . Premium benzin vil altid være langt den mest pebret benzin til rådighed , koster i gennemsnit 10 pence per liter mere end almindelig benzin , som vil tilføje en betydelig mængde til det gennemsnitlige tank fuld .

gode råd og advarsler


 • Udtrykkene " premium " og "normal " dag kun gælder Blyfri benzin , da Blyholdig benzin blev taget salg fra alle nationale tankstationer i januar 2000. Men det er stadig muligt at fylde bilen med Blyholdig benzin hvis det kræves ved et lille antal i licens, specialist tankstationer .
 • Må ikke fylde din bil med præmie benzin i håb om at det vil øge din bils miles per gallon . Din bil vil bruge benzin i samme takt , hvis ikke hurtigere , hvis fyldt med premium blyfri .
 • Lad dig ikke narre af britiske benzin selskaber reklame research-oktantal på deres benzin i stedet for Road Octane Number , er der bruger den tidligere at overdrive benzin 's oktantallet . De fleste bruger Road oktantal (som er et gennemsnit af de research-oktantal og Motor Octane Number ), som er rating du skal bruge til at sammenligne benzin fra forskellige leverandører .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
  hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan
  hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
  hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
  hvordan man kan forbedre din bils benzin effektivitet
  hvordan man kan være mindre på benzin
  hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen