hvordan man kan vente i lange benzin linjer

hvordan man kan vente i lange benzin linjer

Overalt det sydøstlige mennesker venter i lange gasledninger . Nationale og lokale nyheder stationer rapporterer op til 3 timers ventetid for at komme til gas pumpe . At gøre tingene værre , gasselskaber , at raffinaderierne vil ikke være op til fuld gas produktion i mindst to uger mere . Panic er høj , temperament er flosset , og utålmodighed er på fremmarch . Da situationen ikke vil kunne forbedre på kort sigt og lang linjer vil blive normen , så prøv disse tips til at vente i lange gasledninger
1 .
før de går til benzintank , udarbejde en plan for, hvad du vil gøre , mens man venter . Lav en liste over aktiviteter og skaffer de nødvendige forsyninger .
2 .
Udpege en bære-alle eller rygsæk til at holde din plan og forsyninger . Hold dette i nærheden af hoveddøren for at få fat i , når du hører , at benzin er til rådighed .
3 .
Vælg aktiviteter, du ønsker at gøre , der tager fra 30 minutter til tre timer . Eksempler kan nævnes læsning , sove , spise , sende e-mails , krydsord , spil , dvd'er og musik .
4 .
Tank din krop ved at pakke en morgenmad bar og drikke eller en picnic frokost . Spis det samtidig afspejler på miljøet omkring dig , når du tommer din vej til gas pumpe .
5 .
Mens vi venter på linje , fokusere på de opgaver du ønsker at opnå for at tage dit sind ud af den lange ventetid . Tænker ikke den tid, du bruger i gasledningen , eller hvor tæt du er på gas pumpe .
6 .
Se dine følelser . Vrede, irritation , frustration og negative følelser bruge op mere energi end positive. Så er du bedre stillet med udsigt korte hærdet reaktioner fra utålmodige mennesker står i kø . Styr din trang til at gøre gengæld . Prøv at trække vejret langsomt og dybt til at regulere stress producerer adrenalin .
7 .
Samarbejd med tankstation ledere og medarbejdere når de bliver bedt om at gøre det . Behandle dem med venlighed og respekt og følg alle direktiver . Prøv smilende , og det tager færre muskler og frigiver stress -reducerende endorfiner
8
Pump din gas så hurtigt som muligt , når det er din tur . . Dette vil holde den linje, flytte og medvirke til at afkorte ventetiden for andre .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er lav på benzin og i slutningen af en lang række , Skal du slukke din bil for at spare på brændstoffet du har , så du kan gøre det til gas pumpe .
 • Få at vide de mennesker , der er i overensstemmelse med dig . Lav en ven eller to og udveksle visitkort eller e-mail adresser, så du kan holde kontakten .


 • Relaterede artikler


  hvordan man får bedre brændstoføkonomi ( gas kilometertal ) og gemme benzin uden at køre mindre
  hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
  hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
  hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
  hvordan man kan spare penge på benzin
  hvordan man kan spare på benzinen
  hvordan man kan reducere benzin forbrug med din bil ved hypermiling
  hvordan man kan bruge færre penge på benzin
  hvordan man kan være mindre på benzin
  hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan