hvordan ethanol -performance sammenlignet benzin ?

hvordan ethanol -performance sammenlignet benzin ?

Mileage og Fuel Economy

Mange forsøg på at retfærdiggøre effektiviteten af ethanol versus benzin har været forsøgt , da det nye brændstof har været anlagt, og anvendes af nye modeller på markedet . Nu, at der er nogle af de køretøjer til rådighed , der er faktisk på en opnåelig pris for forbrugeren , ( blandingsbrændstofkøretøjer tendens til at koste mere end normalt benzin kun modeller ), vi er i stand til at sammenligne disse to i den virkelige verden situationer . I en undersøgelse ved hjælp af en 2007 Tahoe blev det vist , at når brændstof med benzin , at køretøjet var i stand til at få 9 miles per gallon i byen grænser og 21 på motorvejen . Dette sammenlignet med kun 7 mpg i byen og 15 på motorvejen for ethanol som også er kendt som E85 . Disse statistikker har en tendens til at favorisere benzin for så vidt som kilometertal sammenligning går og i løbet af en 150 mile tur E85 ( ethanol ) i gennemsnit 13 mpg , mens benzin fik 18 mpg .

Acceleration Tests

De fleste mennesker kender ikke , at den type brændstof bruges i bilen kan faktisk ændre acceleration og ydelse . Det er også tilfældet med ethanol kontra benzin . Brug af samme køretøj i en test gennemført flere gange , blev det påvist , at ethanol gav en lille fordel til acceleration i stedet for benzin . De 30 miles i timen varemærke blev ramt en tiendedel af et sekund hurtigere med ethanol ved hjælp af samme model og gøre af bilen. Selvom ethanol havde en fordel i denne kategori var det ofte ganske små . Fordelen i acceleration af E85 var ikke nok til at gøre en markant forskel , medmindre de bruger det i forbindelse med racing ( som ikke er hvad de fleste forbrugere gør ) . I øjeblikket ethanol og dets værdi i forhold til benzin er stadig bliver diskuteret og evalueret , som hver har sin positive i forskellige kategorier .

Emissioner og tilgængelighed

Amerika bestræber sig på at frigøre sig fra det afhængighed af udenlandsk olie samt mindske mængden af forurening udsendes fra kørslen. Af alle de kategorier, benzin og ethanol kan sammenlignes , er dette hvor ethanol skinner den klareste . Undersøgelser har vist, at ethanol ( E85 ) udsender mindst 10 til 15 procent mindre drivhusgasser end benzin . Med den nuværende status af de stigende temperaturer på planeten , og fokus og bekymringer til at blive mere " grøn ", dette er et meget vigtigt og opmuntrende sejr for ethanol . Der har været nogle kontroverser og afvigelser på effektiviteten og fund af ethanol versus benzin af forskere . Nogle resultater tyder på, at ethanol er ikke almindeligt tilgængelig nok til at være effektiv for forbrugeren uden at skulle erstatte benzin , mens andre siger , at udbredt anvendelse vil forårsage producere mangel . Ethanol største producenter er majs voksende landmænd, der bruger den til at producere dette brændstof . Videnskabsfolk og forskere sige , at andre afgrøder og kilder kan dyrkes og høstes til produktion af ethanol , der kan være mere effektive, men dette er endnu ikke udføres.


Relaterede artikler


hvordan man kan bruge færre penge på benzin
hvordan man kan vide benzin distribution i USA
hvordan man får bedre brændstoføkonomi ( gas kilometertal ) og gemme benzin uden at køre mindre
hvordan man kan spare på benzinen
hvordan man kan bruge mindre benzin
om virkningerne af vand i en benzintank
hvordan man kan reducere benzin forbrug med din bil ved hypermiling
hvordan man kan være mindre på benzin
hvordan man kan sammenligne miljøvenlige brændstoffer til benzin
hvordan man korrekt installerer og tune en brint -on-demand ( Hod ) system i en benzin drevet køretøj