hvordan man kan spare penge på benzin

hvordan man kan spare penge på benzin

Gaspris var sit højeste på de foregående måneder. Vi var alle gik i panik af den høje brændstofpriser , og ikke villige til at gå ud så ofte , som vi plejer. Selv om gaspris er lidt ned mod slutningen af dette år . Vi bør altid huske på, at vi skal spare gas penge som en god praksis . Kørsel smart er en god start for at spare gas pengene

Du skal bruge: .
kørsel langsomt
. GasBuddy .
com .
finde alternativer end at køre .


en .
Mens du kører din bil , kan acceleration forbruge mange mere gas , end du forventede . Især i høje måde, hvis du accelerere mere end fartgrænsen er angivet på hastigheden tegn , vil du forbruge gassen hurtigere . Prøv at bremse en smule. Hvis din tid er tilladt , køre din bil langsommere end hastighedsgrænsen , vil du spare tanken af gas en lille smule længere .
2 .
Du kan gemme gas , hvis du kører mindre . For eksempel , hvis du shoppe for dagligvarer 3 gange om ugen , gør det en gang om ugen . Hvis du kan , så prøv at samle alle indkøb i en enkelt tur . Det kan spare din kørsel rutine , og kilometertal frem og tilbage fra købmanden .
3 .
GasBuddy. com er en meget nyttig hjemmeside at spore gas pris på dit lokale område . Du kan besøge denne hjemmeside to gange om ugen for at finde ud af den laveste gasprisen omkring dit nabolag . Et nyttigt mønster af gaspris er , at den gaspris normalt højere på torsdag og fredag , men det vil være lavere på resten af ugen . Onsdag vil være den bedste dag for at tanke op din tank , fordi det vil nå sit laveste .

gode råd og advarsler


 • www. GasBuddy. com


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan bruge færre penge på benzin
  hvordan man korrekt installerer og tune en brint -on-demand ( Hod ) system i en benzin drevet køretøj
  hvordan du søger efter benzin
  hvordan man kan vente i lange benzin linjer
  om virkningerne af vand i en benzintank
  hvordan man kan købe benzin på det bedste tidspunkt
  hvordan man kan reducere benzin forbrug med din bil ved hypermiling
  hvordan man kan spare penge på benzin
  hvordan man kan spore benzin priser online i løbet af recession
  hvordan man kan vide benzin distribution i USA