hvordan man kan udfylde en bil med benzin

hvordan man kan udfylde en bil med benzin

Hvorvidt en første gang driver eller måske et forhold forandring nu at du behøver at gøre noget , du har ikke haft at gøre før-fyld bilen med gas . Det er ikke svært , men som noget, du gør for første gang , bare at kende processen sikker hjælper
1 .
Træk op til benzinpumper med den side af bilen , hvor gassen cap er placeret på siden ved siden af pumper . Du kan komme ud og se på, hvilken side tankdækslet er på (det er dækket af en lille dør og fandt på den side af bilen mod ryggen) eller mange modeller vil have en pil ved siden af benzinmåleren på instrumentbrættet . Pilen peger på den side af bilen gaskappen er placeret på .
2 .
Efter at trække op til pumpen , skal du slukke for motoren . Åbn døren over tankdækslet . På nogle biler det er gjort manuelt , for mange andre er der en frigørelsesgreb placeret et sted i bunden af førersædet ved siden af døren . Træk i håndtaget , og døren vil frigive . Efter, at døren åbnes , skal du skrue tankdækslet ( drej mod uret ) .
3 .
Vil du betale for gassen ved pumpen ( med et kreditkort ) , eller vil du betale personligt med deraf ? Hvis du betaler med deraf nogle stationer kræver betaling , før gas, der pumpes . Hvis ja , så gør det først , før du tager af gaskappen . Ellers løn efter at pumpe gas. Hvis du betaler ved pumpen , før du fjerner den gas dyse , indsætte dit kreditkort . Indsæt og fjern kortet hurtigt . Når pumpen viser kortet er blevet godkendt , skal du fjerne dysen og indsætte det i tanken åbningen .
4 .
Vælg derefter den kategori, benzin , du foretrækker . Mange pumper vil have tre valgmuligheder . Jo højere oktantal niveau benzin ( angives af et antal der strækker sig fra 80 's i 90 's ) jo højere pris . Nogle biler løber bedre på højere oktan brændstof , andre kører fint på det lavere niveau brændstoffer. Nogle pumper har en separat dyse for hver brændstoftype udvælgelse , andre har en dyse og en knap til at skubbe til alt efter hvilken brændsel er valgt .
5 .
Pres håndtaget på dysen til at begynde brændstofpåfyldning . De fleste dyser har en løftestang , der kan indstilles til at holde håndtaget nede og giver næring til uden at skulle fortsætte som ejer det. Hold pumpe brændstof , indtil den ønskede pris er nået , eller indtil tanken er fuld . Hvis fylde tanken , en automatisk slukke vil stoppe pumpen , så den ikke vil overfylde .
6 .
Efter at pumpen er stoppet , fjernes dysen , og erstatte det i pumpen , og skruen på tankdækslet . Du vil vide hætten er tilstrækkelig spændt , når du hører et tydeligt " klik " . Luk yderdøren . Hvis du har besluttet at betale ved pumpen , kan du blive spurgt, om du ønsker en kvittering . Hvis ja , tryk på " ja " -knappen og fjerne den trykte modtagelsen .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at slukke for motoren når der pumpes gas .
 • Ryg ikke mens de pumper gas eller noget , der kan forårsage en elektrisk gnist . Husk , det er den gas røg , som er brandfarligt , ikke væsken .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan udfylde en bil med benzin
  hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
  hvordan man får bedre brændstoføkonomi ( gas kilometertal ) og gemme benzin uden at køre mindre
  hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen
  hvordan man kan spare penge på benzin
  hvordan man kan bruge færre penge på benzin
  hvordan man kan bevare disse på benzin
  hvordan man kan spare på benzinen
  hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
  hvordan man kan spare på benzinen