hvordan man kan vide benzin distribution i USA

hvordan man kan vide benzin distribution i USA

Vil du sørge for at vide , hvor vi får vores benzin til at fylde vores biler ? Selvfølgelig vil du sige det kommer fra tankstationer så let som det, men faktisk er det ikke . Benzin Stationer bare venter på benzin levering i deres butikker , før de kan sælge os benzin til at gøre vores biler holde kørende . Men nogle virksomheder også lavet deres egen bionedbrydeligt brændstof som en alternativ til benzin , men hvis du sørge for at finde ud af hvor virkelig vores benzin kommer fra så skal du måske ønsker at følge denne artikel en smule .
1
Benzin levering er fordelt over hele USA ved at anvende rørledninger fra forskellige olieraffinaderier

2 .
at se detaljer og pålidelige oplysninger om , hvordan vi får vores benzin levering fra tankstationer , så prøv at besøge USA hjemmeside Energy Information Administration eller blot søge på VVM- dot doe dot gov . Det er World Wide Web eia. doe dot gov .
3 .
Hvis du bliver forvirret for nemt , så bare besøge hjemmesiden hedder brændstoføkonomi. Dette er en regering hjemmeside , så forventer en udvidelse af domænet er regeringen også . Når du er på hjemmesiden , skal du klikke på linket " VVM "det er står for Energy Information Administration . Du kan derefter læse alle detaljer om distribution af benzin forsyning i hele landet . Og se illustrationerne om benzin distribution af vores benzin .
4 .
Du kan også besøge den fysiske adresse på det nationale Energy Information Center på South West Washington , DC . Bare kigge efter Independence Avenue med en tusind tal på det. Hvis der i tilfælde af at du får tabt , hvad med at gå direkte til det Hvide Hus og bede den retning , der vil gøre det .


Relaterede artikler


hvordan man kan reducere benzin forbrug med din bil ved hypermiling
hvordan man kan vide benzin distribution i USA
hvordan du søger efter benzin
hvordan man kan vælge mellem premium -og almindelig benzin
hvordan man kan spare på benzinen
hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
hvordan man kan være mindre på benzin
hvordan man kan vente i lange benzin linjer
hvordan man kan købe benzin på det bedste tidspunkt
hvordan man får benzin fra raffinaderiet til tankstationen