hvordan man korrekt installerer og tune en brint -on-demand ( Hod ) system i en benzin drevet køretøj

hvordan man korrekt installerer og tune en brint -on-demand ( Hod ) system i en benzin drevet køretøj

Der er mange mennesker , der er ved at installere Hydrogen On Demand i deres køretøjer over hele verden, men ikke mange mennesker, der gør det korrekt . Hvis du har oplevet kilometer gevinster med HOD kun at tabe dem igen og igen , uanset hvad du prøve denne artikel vil hjælpe . Jeg har tilbragt de sidste 3 år eksperimenteret med min egen bil og nogle andre , og jeg har endelig nået målet om ensartet indsats og resultater ved hjælp af HOD sammen med den rette motor og ECU tuning teknikker . Jeg vil gerne hjælpe andre med at undgå den frustration for ikke installeret korrekt første gang.

Du skal bruge:
elektrolysator-stand på 1-3 LPM @ 13
. 8V /ikke er større end 35A .
Bobleflasken container med ind /ud havne .
flammespærre .
brændstof varmeveksler .
EFIE enhed .
MAP justering .
Starter magnetventiler /relæ .
Vippekontakt .
Modstand kit , eller flere potentiometre 10k , 20k , 50k .
Brændstof linje .
forbindelsesslanger for HHO systemet .
10 gauge ledning , rød og sort .
Krympe -on lugs .
Brass slange modhager .
Spændebånd .
Scan Tool .
Valgfri EGT måler .


1 .
DEN elektrolysator-Dette er kernen i dit HOD system . Ligesom en radio er ikke til megen nytte uden en god antenne , en HOD system er ikke til megen nytte med en dårlig elektrolysator . Prøv som du måske til at øge motorens effektivitet , vil en ineffektiv elektrolysator opsuge de fleste af de gevinster du kan opnå ved at sætte ud for lidt LPM hydroxygrupper i alt for meget strøm fra batteriet /generator .
Med de fleste køretøjer er det vigtigt at holde under 40 ampere i strømtræk for at undgå elektrisk belastning på generatoren /batteri . Ved 40 ampere , skal du være at se mindst 3 LPM fra din elektrolysator med minimal varme . ( under kogepunktet )
Det er ikke altid bedst at køre den maksimale hydroxy selv . For 4 cylindrede biler, der normalt 1-1,5 LPM er masser at få arbejdet gjort . 6 eller 8 cylindre får en lidt bedre kick fra 2 til 4 LPM . De mennesker derude på YouTube , der forsøger at bygge disse " mega-celler " for HOD er helt mangler det punkt . Forsøger du at køre bil på vand eller blot øge forbrændingen ? Vælge en . For meget HHO og du vil rent faktisk tvinger motoren til at arbejde hårdere , kæmper den opadgående bevægelse af stemplet , skrue op motor timing , og meget mere. En lidt vand gas langt hen ad vejen , men i det mindste 1LPM er vigtigt at begynde at gøre noget .
Har masser (og jeg mener masser ) af forskning i electrolyzers . Tør Celler de bedste LPM for den aktuelle uafgjort , med de laveste varme . ( selv om mange mennesker lyver om disse specs så vær forsigtig )
Kig for varig byggekvalitet og vide hvad der er indeni noget du køber . Må ikke acceptere noget mindre end 316L rustfrit stål til elektroder . Selv 304 vil bryde ned over tid , så sørg for at det er 316 eller bedre . Prøv at finde positive udstationering eller resultater med en specifik elektrolysator før du køber det . \
Med internettet markedet for en elektrolysator være lyssky og fuld af færdige pjat , svindel , og rip-offs det måske være bedre at bygge din egen . Bare sørg for at kræve de samme strenge specs og kvalitet fra dit arbejde og gøre masser af bench test længe før køretøjet installere sikre at du har et sikkert og funktionelt produkt , som vil vare i det barske miljø under kølerhjelmen .
Monter din elektrolysator på et passende sted væk fra bevægelige dele og væk fra motoren varme så meget som muligt . Ledning den positive ledning gennem en magnetventil ( relæ ) og et amperemeter . Negative går lige til en god køretøjets jordforbindelse . Brug en tænding aktive kilde til at fyre magnetventilen og en vippekontakt til at dræbe , at banen i tilfælde af at du dont w
2 .
absorptionskolben-En simpel beholder med vand med en indløbsstuds trækker Den HHO gennem et rør og til bunden af vandet . Derfra bobler op igennem og er frigivet via udgangsporten , at din motor . Denne enkle enhed fungerer som din vogter og beskytter af to grunde : 1 . I tilfælde af et flashback ( normalt udløst af en back brand ) vandet i absorptionskolben fungerer som en isolator at forhindre hydroxy gas fra eksploderer hele vejen tilbage til elektrolysator og muligvis ødelægge det . 2. Det tjener som et " scrubber " til effektivt at fjerne spor af din elektrolyt fra hydroxy før det bliver suget ind i motoren . Natriumhydroxid, kaliumhydroxid og bagepulver alle kan forårsage skade på din motor , hvis de gør det direkte ind i din indsugningsmanifold . Det er yderst vigtigt at tage forholdsregler for at undgå elektrolyt fra at gøre det til motoren.
Hook en slange fra din elektrolysator output til absorptionskolben fjorden , og sørg for det er den side med røret under vand . Hook en slange fra stikkontakten af absorptionskolben til en hydroxy indsprøjtning port på din luftindtag. Brug IKKE vakuummanifolden for HOD systemer under nogen omstændigheder. Vakuummanifolden leverer max suge når vi mindst har brug for det og øger dine chancer for at få elektrolyt i afgørende motordele .
BEMÆRK : Du kan vælge at lægge en ekstra flashback hangarskibe mellem bobleflasken og optag til yderligere at forhindre en eksplosion selv på absorptionskolben . Dette er hvad jeg har gjort efter min absorptionskolben blev ødelagt i et flashback .
3 .
BRÆNDSTOFSEKTOREN VARMEVEKSLERE-Denne enhed , når de anvendes af sig selv vil ikke producere fantastisk stigninger i brændstoføkonomi , men når der følger med HOD det gør en bemærkelsesværdig forbedring . Det er bare en simpel samling af metal rørfittings med ind /ud havne . (Jeg bruger den Water4Gas design og det fungerer godt ) Du fastgør enheden til din radiator slange og re-route din brændstof til det , før injektionen manifold . Brændstoffet er så forvarmet for bedre fordampning , når det kommer til dyserne . Enheden er pakket ind i alufolie til at fungere som en termisk tæppe og varme enheden /brændstof grundigt . Sådan installerer du blot følge din gasledningen fra bagsiden af køretøjet til injektionen manifold . Hvis du har en brændstoftryk udluftningsventilen på din injector jernbane bruge den første til at frigive benzin trykket , derefter skæres i linjen og re- ruten med højtryks brændstof linje slange og messing slange modhager til din radiator , derefter tilbage til injektionen manifold . Endelig wrap kaminen i folie og bruge tie- wraps til at låse på plads . Brug spændebånd for forbindelser og sørg for at tjekke jævnligt for utætheder for at undgå enhver risiko for brand .
4 .
DEN EFIE ENHEDEN-Hvis du skulle installere ovenfor, men ikke gør noget andet , chancerne er for de fleste biler din MPG enten vil forblive den samme eller værre . Hvorfor ? fordi hydroxy skaber en anderledes forbrænding miljø inde i din motor . Det er et miljø bilens ECU og sensorer er ikke længere fat ordentligt , fordi du har afveget fra fabrik specs . Du er nu brænder dit brændstof bedre og reducere kulbrinte belægninger i udstødningssystemet . Dine O2 sensorer ikke kan se nogen steder i nærheden af den normale mængde af kulbrinter ( forurening ) i udstødningen , og i virkeligheden se mere ren ilt . Hvorfor er det et problem ? Fordi mindre kulbrinter og mere ilt normalt betyde, at din motor kører en mager blanding , der er i fare for overophedning af ventiler . ( ikke tilfældet med HOD som holder alting cool ) De ECU kan ikke give potentielle skade på motoren , så den vil tilføre mere brændstof for at se niveauet af kulbrinter og mindre ilt det er vant til at se . Eventuelle gevinster skabt af dit HOD system derefter fejet væk af ECU øge brændstofforbruget.
Tilsæt EFIE . Den EFIE (elektronisk brændstofindsprøjtning Enhancer ) effektivt fortæller ECU gennem O2 sensorer , der iltindholdet i udstødningen er normal , således at genoprette balancen og gør det muligt HOD system at arbejde i en positiv retning med brændstoføkonomi gevinster . Den EFIE " fortæller " ECU alt er ok i udstødningen ved at tilføje en lille stigning i O2 sensorer » spænding for at udligne den mængde ilt din HOD system er tilføjelse .
Den EFIE kan også bruges til at læne brændstofblandingen ganske let ved at fortælle ECU udstødningen er lidt rig på kulbrinter , men dette kan ikke gøres nemt , uden tuning andre sensorer på bilen til at falde sammen . Forsøg på at gøre det uden tweaking andre sensorer normalt resulterer i en check engine lys eller besvær kode . Se de forskellige sensor mods nedenfor for mere om dette .
For de fleste biler før 2000 , normalt kun O2 -sensorer forud for din katalysator ( upstream ) er dem, der bliver nødt til at interface til en EFIE enhed . For biler efter 2000 både " upstream "og " downstream " sensorer skal løses .
Installer din EFIE enheden i overensstemmelse med det fabrikantens anvisninger . Jeg har fundet en god generel justering punkt at starte fra ca 150mV føjes til O2 signalet . Må ikke tilføje en hel masse , indtil du tage fat på andre sensorer på køretøjet , eller du vil løbe ind i check engine lyser , ru motor , muskelspasmer , stå , sputtering , ping'e osv.
5 .

CTS SENSOR MOD-Målet er at tilføje omkring 10 grader i forhold til din kølervæske temperaturføler læsning . Det er vigtigt at bemærke , at den faktiske kølevæsketemperatur vil forblive den samme som den normalt ville være . Vi er blot at narre ECU til at "se " det 10 grader varmere . Hvorfor ? En tilsyneladende varmere motor fremmer mindre brændstofforbrug og giver slankere blandinger til ECU , som det nu kan køre, da HOD beskytter motoren ved at holde det cool , samt afbrænding mindre mængder af benzin mere effektivt .
Find CTS sensoren og ledningsnettet , der fører til det . Med en barberkniv fjerne en lille mængde af isolering på begge leder af sensoren , så lodde en modstand på tværs af fører parallelt for at opnå den ønskede 10 offset grad . Jeg brugte en 3. 9k ohm modstand , men du skal måske lige så høj som en 5k at få det rigtige . Prøv ikke at gå langt over en 10 grader offset eller du kan løbe ind i start problemer , fordi ECU vil tænke motoren er varm , når koldstart . Endnu bedre , gør modstand mod omstillelig med en skifte , og du kan skifte det i efter at motoren er varmet op . Dette vil forhindre koldstart spørgsmål helt .
Hvordan ved du, at du har rejst temp 10 grader ? Den rå måde er at se på din temp måler på instrumentbordet . Den bedste måde er at bruge en scanner som en scangaugeII at vide præcis , hvad ECU ser .
6 .
IAT ( indsugningsluftens temperatur ) SENSOR MOD-igen har vi brug for at narre ECU til at tro, at det er sensorer er enige om de nuværende vilkår. Hvis du har CTS sammenknebne men ikke IAT ECU ikke er sandsynligt at overholde læner sig ud af det brændstof, trim .
IAT har en stor effekt på motoren timing . Hæve temp forsinker tidspunktet for og sænke det forskud det . Med en hydroxy -system vi egentlig søger at forsinke tidspunktet på grund af flammespredning hastighed stigning i forbrændingskammeret bruge systemet . Det er vigtigt at tilføje , at den næste ændring af MAP eller MAF sensor vil fremme timing , så du søger at tilpasse IAT temp lidt over mærket for timing , så vores endelige MAP /MAF justering bringer timingen perfekt . 80-100 grader over ambient lyde dramatisk , men er typisk et godt udgangspunkt . Du bliver nødt til at eksperimentere med modstand værdier for at finde den rigtige for dit køretøj . Jeg brugte en 20k pot med en 500 ohm modstand i serie for at holde det fra kortslutning af sensoren . Denne mod er også skiftet med en skifte , efter at motoren varmer op . Dette mod er s


Relaterede artikler


hvordan man kan reducere virkningen benzin har på miljøet
hvordan man kan være mindre på benzin
hvordan man kan bevare benzin på det økonomiske trængsler
hvordan man korrekt installerer og tune en brint -on-demand ( Hod ) system i en benzin drevet køretøj
hvordan man sikkert fylde og transport benzin ved hjælp af en gas kan
hvordan man kan spare på benzinen
hvordan man kan bruge færre penge på benzin
hvordan man kan sammenligne miljøvenlige brændstoffer til benzin
hvordan man kan spare penge på benzin
hvordan man får bedre brændstoføkonomi ( gas kilometertal ) og gemme benzin uden at køre mindre