hvordan man bruger en boble dæk balancer

hvordan man bruger en boble dæk balancer

Brugen af en boble-typen hjul balancer er lige så gammel som bilindustrien selv . Ikke så højteknologisk som ny spin balancers , boblen balancer stadig er en effektiv måde for præcist at kontrollere gamle og nye dæk installation . Når dækket enten er repareret eller et nyt stykke af gummi er installeret på fælgen , er det kun nogle få grundlæggende skridt væk fra at være klar til at montere på køretøjet

Du skal bruge: .
Monteret dæk og fælg Air kompressor dæktryk toolAir pres gaugeTire vægt toolBubble dæk balancerTire vægte forskellige størrelser.


1 .
Pump dækket op til det korrekte tryk ved at tilføje luft til dæk med luft inflation værktøj . Tjek dæktrykket for korrekt inflation . Dækket skal være korrekt oppumpet for en korrekt og præcis balance .
2 .
Fjern eventuelle gamle hjul vægte , der i øjeblikket på kanten af metal hjulet . Disse gamle vægte vil forstyrre en nøjagtig balance . Lås hjulet balancer i den faste stilling , så balancen mekanismen er ikke beskadiget ved at placere hjulet på den flydende hub .
3 .
Placer hjul og dæk på boblen balancer . Den udvendige eller gaden side af hjulet skal vende opad . Låse balancer og lade dæk og flydende hub at nå frem til en fast bevægelse . Med andre ord, når boblen balancer er først låses op , vil den flydende hub søge et niveau holdning og vil bevæge sig rundt, før endelig kommer til en fast læseposition .
4 .
Observer position af luftboble i den dobbelte tyre-øje læser beliggende i centrum af det flydende hub boble vindue . Den dobbelte tyre-øje er identificeret som to koncentriske cirkler eller ringe , inden i hinanden . Dækket vil være afbalanceret eller niveau , når luftboblen er død centrum inde i denne inderkreds .
5 .
Tilføj en lille hjul vægt til den modsatte side af unleveled ( høje side ) boble . Placer vægte , én ad gangen , ved siden af metal rand . Brug stadigt højere vægt intervaller , indtil boblen er centreret i Bulls Eye .
6 .
Låse balancer , og hammer hjulet vægte på op fælg med monteringsværktøj .
7 .
Lås boblen balancer og kontrollér for niveau . Fortsæt trin 7 trin 9 , indtil boblen er i centrum tyre-øje boblen vinduet .
8 .
Lås boblen balancer , fjerne den afbalancerede dæk , og monter det på køretøjet .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at fjerne alle udenlandske rester fra slidbaner før afbalancering et hjul og dæk montering . Grus og mudder vil give en unøjagtig læsning til dækket , hvis det efterlades i den dybe slidbaner af gummi .


 • Relaterede artikler


  hvordan man effektivt vaske en bil
  fjernelse af klistermærke rester fra bilen forrude
  hvordan du holder din nye bil fri for ridser
  hvordan man får sne og is fra din bil
  hvordan man kan spare på benzinen
  hvordan du fjerner vinduesviskeren arm fra en honda
  hvordan man kan bruge færre penge på benzin
  hvordan du udskifter vinduesviskerne på en Buick århundrede
  hvordan man bruger syntetiske olier og fedt til dit hjem og biler , lastbiler
  hvordan man kan kontrollere transmission væske i en Honda Accord