hvordan man kan vedligeholde og reparere din bil for at gøre det sidste

hvordan man kan vedligeholde og reparere din bil for at gøre det sidste

Jeg troede virkelig om handel i min bil mange, mange gange . Efter vægtning mulighederne for at have en anden bil betaling og ikke vide, hvilke nye problemer, som jeg ville have med en anden bil , begyndte jeg at nytænke omkring min beslutning .
Bilen på billedet er min 2001 Volvo S60 og det har 170 tusind miles . Ja , jeg er den oprindelige ejer , og jeg har lagt alle disse miles på mig selv . Jeg forventer at have denne bil , indtil den når 250 tusind miles . Nedenfor er nogle af mine tips har jeg sat sammen på , hvordan jeg har holdt min bil i god form for det første 170 tusind miles .

Du skal bruge:
En bil


1
Vedligeholdelse er nøglen . ! Hvis din bil er på grund af for et olieskift , tune- up , bremser , eller hvad , sørg for at gøre det i tide . Hvis du ikke ved, hvornår det er gør det, får en instruktionsbog til dit køretøj . Tro mig eBay råder alt, og du kan endda få en af disse er der også ! Husk , du går til lægen for din check-ups , så sørg for din bil gælder det check-ups som godt.
2 .
Hvis du har en check engine lys en , finde ud af, hvad din bil er prøver at fortælle dig . Næste gang du kører ned ad motorvejen , se ind i andre bilister biler . Du ville blive overrasket over hvor mange mennesker har check engine lyset tændt og de ikke engang vide hvorfor . Du kan finde ud af ved at gå til Advanced Auto eller AutoZone . Hvad vigtigere er, får de faste spørgsmål . Jo længere du venter , jo mere omkostningskrævende reparationen .
3 .
Check for Sikkerhed minder ofte . Du kan gøre dette ved at gå til saftercar. gov eller http://www-odi. nhtsa. dot. gov/cars/problems/recalls/. En masse sikkerhed minder er dækket af forhandleren , så de er uden omkostninger for dig . De er værd at checke ud og gør .
4 .
Vask og rens din bil . Det er virkelig ikke kommer til at skade at se under sæderne nogensinde nu og da , og trækkes ud stale pommes frites og cookies nogen tilbage . Hvem ved, måske din bil, selv starte lugter bedre , hvis du rengøre det oftere .
5 .
Her er en sidste skridt , som jeg tror, at alle skal prøve , når du betale din bil , sæt og slutdato for , hvor længe du vil beholde det . Dernæst tage alle de penge, du sætter mod din bil betaling og placere det i en opsparingskonto . Når du er klar til at købe din nye bil , vil du have penge til at sætte ned til en udbetaling .


Relaterede artikler


hvad der sker når en tandremmen pauser ?
hvordan man kan ændre manuelle transmissionsolie
hvordan man kan ændre baghjulet betydning for en Chevy lastbil
hvordan man kan ændre væske i en servostyring pumpe
om aluminium polish
hvordan du ændrer din køretøjer motorolie
hvordan man kan nemt ændre et fladt dæk
vedligeholdelse af køretøjet software
hvordan du fjerner Buick tie- ledhoveder
hvordan man kan ændre Serpentine bælte på en Honda Accord ex