hvordan du installerer en bilalarm i en bil

hvordan du installerer en bilalarm i en bil

Har du for nyligt købt et sikkerhedssystem til din bil ? Da der er så mange forskellige typer af alarmer kan det være moderat udfordrende at installere en bilalarm i en bil . Dette kan gøres lettere ved at følge disse trin

Du skal bruge: .
Bilalarm
Instruktionsbogen.
Værktøjer .


1 .
Forbered bil og alarmenhed . Start med at opnå de diagrammer over bilens ledninger og layout . Da der er så mange forskellige typer af biler , kan installationen variere en smule . Den manual, som leveres med alarmsystemet vil være nyttigt på dette trin . Du vil også nødt til at samle materiale alarmen kræver såsom skruer , en skruetrækker og bidetang .
2 .
Tag alle paneler eller dækker i bilen , der er angivet i alarm manual . Monter sirenen som anvist af manualen . Almindeligvis en beliggenhed som undersiden af metal kølerhjelmen af bilen anvendes .

3 .
Monter modulet . Det er en god idé at sætte denne sted ude af syne .
4 .
Kør Kammertjeneren kontakten som anvist af manualen . Du kan få brug for at kalde en teknisk support repræsentant for på stedet hjælpe, når ledninger enheden , hvis den manuelle er uklar.
5 .
Wire den eksterne antenne . Sørg for , at noget , der skal vedlægges eller tilsluttet Alarmcentralen er .
6 .
Kør LED-lys . En teknisk support repræsentant vil igen være nyttig.
7 .
Tilslut ledning fra alarmen enheden til bilens batteri . A-sikring skal være knyttet til el- ledning på dette tidspunkt . Se i din manual for detaljerne om , hvordan man lægger dette .
8 .
Monter chok detektor . Dette skridt vil variere mere end i resten baseret på forskelle i alarm enheder og bilmodeller . Konsultere din manual grundigt , før du installerer chok detektor .
9
Brug den manuelle for at fuldføre dørlås ledninger burde alarmen have aktuelle sensing , wire det på nuværende tidspunkt . En tech rådgiver vil være i stand til at hjælpe dig med at finde de rigtige ledninger strategi for din bilmodel .
10 .
Find starteren ledning i bilen og installere forret invaliderende komponenter som ledes af en tech rådgiver .
11 .
Komplet enhver diverse ledninger ved at læse manualen . På dette tidspunkt gå over dit arbejde og sørg for alle de ledninger er sikkert dækket . Også hvis der stadig er dele , der skal knyttes til alarmen modulet gør det nu . Dette burde fuldføre installationen .

gode råd og advarsler


 • Læs hele manualen , før du begynder installationen . Det skader aldrig at vide en masse om projektet , før du begynder .
 • Gruppen ledninger , der kører sammen til de samme steder med tape for at minimere ledning rod .
 • Vær opmærksom på, at når ledningsføringen alarmen du ikke efterlade nogen udækket ledninger røre hinanden , medmindre andet er anvist af manualen.
 • Forsøg ikke at gøre arbejdet af et værktøj med hænderne . Brug det rigtige værktøj til korrekt job at forhindre nedskæringer og skader .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan shoppe for et alarmsystem til en motorcykel
  hvordan man Pinstripe en bil
  hvordan du installerer en bilalarm i en lastbil
  hvordan du installerer en fjern forret i en bil
  hvordan du installerer en bilalarm i en SUV
  hvordan du installerer en bilalarm i en bil
  hvordan man kan købe en fjernbetjening starter for en bil