hvordan man kan shoppe for et alarmsystem til en motorcykel

hvordan man kan shoppe for et alarmsystem til en motorcykel

Motorcykler er bekvemt for de selv samme årsag at de er nemme at stjæle : deres størrelse . Motorcykel alarmer og andre anti-tyveri -enheder er oppe imod kriminelle , der helt sikkert har den fordel . Alligevel er der ingen grund til at gøre det lettere for en tyv at stjæle din tur . Følg disse trin for at shoppe for en alarm system til en motorcykel

Du skal bruge: . .
Motorcykel


1
Bestem et budget . Motorcykel alarmer er forholdsvis billig i forhold til auto alarmer , men kan stadig køre et par hundrede dollars (i forhold til en hjemmelavet en for omkring 10 dollars ) .
2 .
Beslut , om du vil installere en motorcykel alarm selv eller har det professionelt installeret . Motorcykel alarmer er ikke så kompliceret som køretøjer alarmer , så en rytter med lidt teknisk viden til at installere eller endda bygge en .
3 .
Beslut hvilke funktioner du ønsker. Motorcykel alarmer kan udsende hørbare advarsler og sender beskeder til en personsøger eller mobiltelefon , blandt andre funktioner .
4 .
Shop rundt . Consult online fora og motorcykler blade at se, hvilke alarmer folk er tilfredse med . Overvej pålidelighed , hyppighed af falske alarmer og overkommelige priser , når du browser på litteratur .
5 .
Spørg venner og lokale butikker . Dette er undertiden de mest pålidelige oplysninger , og du kan straks stille opfølgende spørgsmål eller for en afklaring .
6 .
Overvej at købe lokalt, hvis du ikke bygge dit eget alarmsystem . Denne måde, hvis det fejl , vil det være let at vende tilbage eller lave .
7 .
Double up din sikkerhed . Brug altid cyklens indbyggede sikkerhedsfunktioner. Og det er en god idé at tilføje endnu et lag af sikkerhed , såsom en skjult dræber switch eller ramme kæde .

gode råd og advarsler


 • Opbevar din motorcykel i din garage eller under et dække for at holde det ude af syne og gøre det til en mindre fristende mål for motorcykel tyveri .
 • Test din tyverialarm , uanset om du havde det professionelt installeret eller du har installeret det selv .
 • Når man har din alarm professionelt installeret , skal du sørge for teknikeren har licens til at gøre arbejdet .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan købe en fjernbetjening starter for en bil
  hvordan man kan shoppe for et alarmsystem til en motorcykel
  hvordan man Pinstripe en bil
  hvordan du installerer en bilalarm i en lastbil
  hvordan du installerer en bilalarm i en SUV
  hvordan du installerer en bilalarm i en bil
  hvordan du installerer en fjern forret i en bil